Adela Popescu are explicația pregătită în cazul în o surprind copiii când se iubește cu Radu Vâlcan. „Tati nu…”

Adela Popescu are explicația pregătită în cazul în o surprind copiii când se iubește cu Radu Vâlcan. „Tati nu…”
Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o poveste de dragoste incredibilă, de aproximativ 12 ani. Ei formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. În cadrul unui podcast Adela Popescu a fost cât se poate de sinceră și a vorbit despre cum face dragoste cu soțul ei.

Radu Vâlcan și Adela Popescu s-au îndrăgostit în perioada când amândoi se aflau pe platourile de filmare. După patru ani de relație, cei doi s-au căsătorit. Ulterior, cei doi s-au căsătorit, după aproximativ patru ani de relație. Între ei este o diferență de vârstă de 10 ani.

Așa cum știți, Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit, recent, părinți pentru a treia oară. Așa cum amândoi au mărturisit de mai multe ori, au avut loc mai multe schimbări în viața lor amoroasă de când au devenit părinți. Iar schimbările au fost și mai mari pe măsură ce primului copil i s-a adăugat al doilea, iar apoi a venit în familie și al treilea.

E multă adrenalină în domitorul lui Radu Vâlcan și al Adelei Popescu

Cu 12 ani de relație în spate, Adela Popescu este foarte sinceră și atunci când e adusă în discuție viața ei amoroasă. În cadrul unui podcast, cu Mihai Bobonete, ea a relatat cum decurg partidele de amor între ea și partenerul ei de viață, Radu Vâlcan. Vedeta recunoaște că, având în vedere prezența celor trei copii în casă, nu este deloc simplu să ai o viață amoroasă.

Adela Popescu a dat de înțeles că adoră momentele petrecute cu soțul ei în dormitor. Ba chiar au parte de multă adrenalină când  își dau seama că cei mici, care sunt acasă, i-ar putea surprinde, la un moment dat.

Adela Popescu are explicația pregătită

Întrebată ce i-ar putea spune fiului său în cazul în care ar intra în dormitor într-un astfel de moment, Adela Popescu are răspunsul pregătit.

„Tati n-o bate pe mami. Eu am citit despre asta și lor, de fapt, li se pare o super agresiune”, a spus Adela Popescu. „Trebuie să ți se pară că îți place. Fix tensiunea aia. E adrenalină”, a mai adăugat Adela Popescu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

Sursa foto: Instagram