Adela Popescu fuge de proprii copii! Ce zice Dana Rogoz

Adela Popescu fuge de proprii copii! Ce zice Dana Rogoz
Grea e viața de mămică dedicată atunci când mai ai și o carieră ce te solicită mai multe ore pe zi. Acest lucru il demonstrează si Adela Popescu care se pare ca profită de orice moment liber pentru a se destinde puțin, departe de orice sursă de agitație.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în 2015 și trăiesc o frumoasă poveste de iubire din care au rezultat cei doi băieți ai cuplului, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani). Cu toate că simpatica prezentatoare se împarte cu brio între carieră si viața de familie, fiind o mamă dedicata, sunt momente în care se pare că aceasta are nevoie de o pauză, chiar oricât de mică.

Ieri, actrița din “Numai Iubirea” a pus pe Instagram o poză în care apare ascunsă în spatele unui scaun dintr-un local, stând pe vine si savurând o cafea: “Mâinile sus cui îi este familiară situația?”, a comentat Adela, care se pare că avea parte de un moment de respiro în timp ce cei mici erau în zonă. Totuși, momentul nu a durat mai mult de 5,6 secunde după care copiii au venit strigând, după cum recunoaște chiar Adela.

Mămicile s-au grăbit să-i lase comentarii în care aprobau gestul: “Da normal că ma regăsesc. Ieri mi-am luat prânzul în baie. M-am închis să mănânc și eu în liniște, m-am ascuns”, mărturisește o fană într-un comentariu la poză, înainte ca Adela Popescu să aprobe hotărât: ”Zi că n-au fost cele mai tari 3,4 minute din zi”, răspunde prezentatoarea, amuzată.

Reacția Danei Rogoz

 La fotografie a răspuns și Dana Rogoz, care se pare că are parte de cu totul alte experiențe cu cei doi micuți ai săi: ”Mi-a luat ceva până m-am prins. Am crezut că stai așa ca să-l vezi cum se strecoară pe sub mese și scaune, să nu îl pierzi…na, fiecare cu experiența ei”, a răspuns aceasta amuzată.

Exclusiv. Ce a învățat viitoarea „doamnă Oțil” de la Mihaela Rădulescu