Exclusiv. Ce a învățat viitoarea „doamnă Oțil” de la Mihaela Rădulescu

Exclusiv. Ce a învățat viitoarea „doamnă Oțil” de la Mihaela Rădulescu
Viitoarea doamnă Oțil i-a băgat din nou în fibrilații pe toți bărbații de pe internet. Darnică domniță, tânăra a împărtășit „la liber” ceea ce ne-am aștepta să vadă doar „matinalul” Dani.

Dantele, funde, plete buclate, multă piele bronzată la vedere. Cam așa își bea cafeaua logodnica lui Dani Oțil. Și botoșei pufoși în picioare, era să uităm. Nici nu se putea mai bine. Imaginea crește pulsul și dă frâu liber fanteziilor. Duminică a fost ziua tinerei. A împlinit 28 de ani.

Chiar dacă acum are inelul de logodnă pe deget, Gabriela Prisăcariu nu se dezminte și continuă să își alimenteze contul de Instagram, cu fotografii care cresc tensiunea arterială.

Nu e prima dată când modelul apare mai mult dezbrăcat, dar ultima fotografie parcă le întrece pe toate. „Prima cafea după ce am împlinit 28 de ani”, a scris tânăra alături de imaginea absolut incendiară în care s-a pozat stând pe mobila de bucătărie.

Cum a ajuns să i se spună „Miss Funduleț

Gabrielei Prisăcariu i se spune „Miss Funduleț”.  E juristă, profesează în lumea modei, unde a câştigat în 2015 concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu”. Ea a explicat acum câțiva ani de unde i se trage porecla. „Am nişte gene foarte bune, le moştenesc de la mama mea, aşa că să nu vă mai întrebaţi. Cu greutatea nu am avut niciodată probleme, nu mănânc produse fast food. (…) Merg la sala de fitness. Am fost motivată de rezultate, după primele pătrăţele de pe abdomen.

Mă antrenez cu greutăţi, alergare, fac abdomene, braţe, fesieri şi nu am antrenor. Îmi place să mă antrenez singură, pentru că îmi cunosc bine corpul şi ştiu ce părţi să lucrez. Petrec cam o oră şi jumătate la sală şi încerc să ajung zilnic.

Nu mă cântăresc pentru că îmi dau seama după pantaloni dacă m-am îngrăşat. Cred că am vreo 58 de kilograme şi înălţimea de 1,80 m”, a declarat „Miss Funduleţ”.

Realitate: până la ea, Dani a iubit doar de două ori

Dani Oțil, așa cum avea să recunoască în propria-i emisiunea, acum doi ani, e mai mic de statură decât viitoarea sa soție. Dar acest detaliu nu constituie niciun impediment în calea fericirii lor. Gabriela e foarte importantă în viața lui, după despărțirea de Mihaela Rădulescu, au trecut ani până ca „matinalul!” să se afișeze în compania vreunei domnițe. Deși, așa cum a recunoscut, într-o emisiune, a avut parte de foarte multă acțiune.

Iată ce spunea, chiar la Antena 1: „Există viaţă după Mihaela Rădulescu. Vorbesc cu ea şi avem glumele noastre amuzante. Mi-am făcut un obicei şi când vorbim, îi mulţumesc pentru viaţa mea sexuală din următorii doi ani de după relaţie. La un moment dat, mă simţeam o unealtă, o ustensilă”. Dani Oțil a recunoscut că nu prea a iubit, până la Mihalea.

În același context, Dani a mărturisit toate provocările de care a avut parte pe durata relației de 6 ani cu Mihaela. El, un băiețel de la Reșița, iubitul unei dive în adevăratul sens al cuvântului. Vă amintiți jeans-ii controversați pe care i-a purtat la un moment dat, în timp ce defila la brațul Mihaelei. Strategie și dezinhibare, în care oricine recunoaște stilul libertin al vedetei stabilite la Monaco.

„Eu am iubit doar de două ori în viaţă. Nici până la ea nu am prea iubit. Am avut două relaţii, de 7 ani, toată viaţa, atât am reuşit. Iubesc rarisim, nu ţin de mână în oraş decât uneori, nu merg la film cu fete, nu iau cina cu fete niciodată, decât dacă îţi dau şi cheia de acasă, ceea ce e foarte greu”, povestea Dani Oțil la Antena 1.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Ce face Raluca cu fetițele lui Pepe. E bună strategia?