Exclusiv. Ce face Raluca cu fetițele lui Pepe. E bună strategia?

Exclusiv. Ce face Raluca cu fetițele lui Pepe. E bună strategia?
Divorțul nu e niciodată o fericire, indiferent de motivație, iar în ciuda înțelegerilor inițiale apar frustrări și probleme. Raluca Pascu a simțit-o pe pielea ei, după ce a fost bătută de Pepe, în public, de față cu fetițele. Acum tânăra mămică încearcă să le facă pe acestea să depășească scena.

Raluca Pascu, în curând fosta soție a lui Pepe a avut parte de un eveniment extrem de neplăcut, vineri seara. În cercurile mondene se spune că Raluca ar fi încasat o lovitură peste față de la artist, în parcarea stadionului Dinamo, de față cu proprii lor copii, după o ceartă care a degenerat. Pepe, aflat sub influența băuturilor alcoolice ar fi făcut o scenă de gelozie, ea l-a scuipat, el a replicat cu violență. În urma loviturii, Raluca a căzut pe jos.

„La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu.
Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, se arată într-o informare oficială a oamenilor legii.

Ce face Raluca lui Pepe pentru ca fetițele să uite violențele văzute

Cu fața tumefiată, Raluca a mers la INML pentru a-și scoate un certificat medico-legal constatator. Acesta va fi un act care va ajunge în dosarul lor de divorț și va conta în obținerea custodiei copiilor. Pepe nu a vrut în niciun fel să comenteze întâmplarea, deși fanii l-au întrebat, pe rețelele sociale.

Plecată de acasă cu cele două fetițe, Raluca Pascu se preocupă acum de starea lor emoțională. Pentru a le face să uite scena nepotrivită la care au fost martore, Raluca a petrecut o zi întreagă cu fetițele în parc, la distracție, duminică.

Cele trei s-au jucat și s-au legănat, a fost mare veselie. E modul Ralucăi de a arăta că, indiferent de ce se întâmplă, grija ei principală e bunăstarea fetițelor ei și ale lui Pepe. Cei doi au două fetițe, de 8 și 5 ani: Maria și Rosa-Alexandra. Prima a fost concepută înaintea căsătoriei religioase.

Sursa foto: Instagram

Pepe divorțează și se îmbogățește. Uite ce făcea artistul în timp ce Raluca formula plângere la Poliție