Pepe divorțează și se îmbogățește. Uite ce făcea artistul în timp ce Raluca formula plângere la Poliție

Pepe divorțează și se îmbogățește. Uite ce făcea artistul în timp ce Raluca formula plângere la Poliție
Raluca și Pepe s-au iubit 8 ani, deși au trecut prin multe încercări care pe alții i-ar fi despărțit mult mai devreme. Și chiar atunci când părea că iubirea lor e de neclintit, cei doi au decis să divorțeze. Au anunțat că vor face asta la notar, amiabil, însă totul a degerat și s-a ajuns la bătăi în plină stradă.

Raluca Pascu, pe numele ei de domnișoară Pastramă, provine dintr-un mare clan înstărit, binecunoscut în comunitatea romă. Mai mult, Raluca și soțul lui Brigitte Sfăt, Florin Pastramă sunt verișori primari. La începutul relației Pepe a fost intimidat de puterea neamurilor din partea soției, însă au căzut de acord că trebuie să trăiască în armonie, de dragul Ralucăi.

Totodată, socrul său i-a cerut înainte de nuntă lui Pepe să semneze un contract prenupțial „deoarece fiica sa avea deja o casă și toate cele necesare pentru o viață de lux. Contractul impus de către omul de afaceri îl obligă pe artist să renunțe la orice viitoare cerințe materiale din partea Ralucăi Pastramă în cazul unei despărțiri”, a declarat presei un apropiat al familiei la acel moment.

Din nefericire, cei doi soți au ajuns la momentul în care trebuie să împartă, ca să se separe, însă nu neapărat averi, ci custodia celor două fetițe ale lor. Și, deși spuneau că divorțul va fi unul amiabil, lucrurile au scăpat de sub control și au început scandalurile.

Conform Poliției, „la data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu.
Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, se arată într-o informare oficială.

Pepe e acuzat că a bătut-o de față cu copiii

Se spune în cercurile mondene că Raluca ar fi încasat o lovitură peste față de la artist, în parcarea stadionului Dinamo, de față cu proprii lor copii, fapt care a făcut-o pe femeie să ceară urgent ordin de restricție împotriva soțului. Raluca ar fi mers la INML pentru a-și scoate un certificat medico-legal constatator. Acesta va fi un act important la dosarul lor de divorț și ar putea cântări greu în ceea ce privește obținerea custodiei copiilor. Pepe nu a vrut în niciun fel să comenteze îmtâmplare și nici nu a răspus vreunui fan care l-a întrebat despre această întâmplare pe pagina lui de Facebook.

În timp ce Raluca își căuta dreptatea la Poliție sau la Institutul de Medicină Legală, Pepe își ținea și își ține fanii hipnotizați în fața sesiunilor live pe care le face cu diverși artiști.

„Doamne, ce seară o să fie şi aceasta !!! ❤️ Vine Teodora Sava, în cămăruţă”, a anunțat Pepe, astăzi, duminică. Aceleași anunțuri despre activitatea lui muzicală le-a postat și cu două zile în urmă, când Raluca înregistra la Judecătorie cererea de restricție.

Această poză este din urmă cu o lună, 19 octombrie, când Pepe a cântat în studio cu Teo Rose

Evident, tot acest scandal i-a prins bine lui Pepe pe partea de promovare, piesele lui ajungând în top 5 trending pe Youtube, iar contul său de Instagram a crescut considerabil. În plus, tot mai multe vedete „grele” acceptă invitația lui de a cânta „în cămăruță”, printre care și Lora. Acest succes se traduce atât prin împlinire profesională, dar și financiară.

Motivul divorțului: infidelitate și bani

Nimeni nu poate știi motivul sau mativele reale ale divorțului. Dar cei din jurul lor au observat una-alta, mai vorbesc, mai pun cap la cap niște întâmplări din viața Artistul s-ar fi plâns apropiaților, la jumătatea acestui an, că soția a devenit foarte distantă. Aceleași surse au declarat că acum un an și jumătate, cei doi au trecut printr-un moment neplăcut, moment care a fost ținut secret până acum. Mai precis, cei doi au stat despărțiți aproape două luni din cauză că, potrivit surselor anterior menționate, Raluca ar fi călcat strâmb. Totuși, aceasta s-a întors acasă, s-au împăcat și și-a continuat relația cu Pepe, sperând ca totul să decurgă bine.
Rezultatul însă a fost altul. Pepe s-a distanțat de ea.
Pepe nu se mai înțelege nici cu familia ei. Se pare că au apărut și neînțelegeri de la niște sume mari de bani.

Adi Minune, viața lui dincolo de chefurile cu interlopii