Familia lui Pepe este uluită de decizia luată de Raluca și Pepe. Fratele artistului, Giani, a declarat presei că nu a știut nimic, nici el nici părinții, despre divorț. Este surprins, așa cum s-a arătat și Cătălin Măruță, nașul cuplului. Giani a povestit că s-a văzut de curând cu Raluca la parastasul nepotului lor drag, dar că totul părea normal între ea și Pepe, nici nu s-a pus problema că ar fi ceva tensiuni, ei nu au spus nimic. Nici el, nici părinții lui Pepe nu se vor amesteca, dar suferă cumplit din cauza fetițelor.

Așadar, motivele separării rămân, în continuare, necunoscute, iar acest lucru lasă loc la tot felul de speculații.

Pare că divorțul dintre Pepe și Raluca se întâmplă natural, conform anunțului făcut de cântăreț: nu se mai poate împreună, se despart amiabil la notar, copiii nu vor avea de suferit. Dar nu e chiar așa.

Cât îl costă pe Pepe despărțirea de Raluca

De-a lungul căsniciei lor, Pepe și Raluca (fostă Pastramă) s-au implicat în diverse afaceri și au adunat o avere impresionată. În prezent, după divorț, cei doi trebuie să împartă totul.

Pe lângă banii făcuți din muzică, Pepe s-a implicat în afaceri care i-au adus un profit major și, împreună cu soția sa, a deschis o grădiniță și un salon de înfrumusețare.

Pepe și Raluca au fost implicați în diverse afaceri, împărțindu-și resposabilitățile. Cei doi foști parteneri au pus bazele unei grădinițe și dețin un salon de lux de înfrumusețare pe care au anunțat că îl vând încă din timpul stării de urgență. Pepe a și postat o fotografie atunci cu salonul.

Cântărețul și soția sa au deschis o grădiniță în cartierul Colentina din Capitală, care poartă numele celor două fetițe, Rosa și Maria, pe care le au împreună.

Investiția s-a ridicat la suma de 450.000 de euro, iar Raluca a fost cea care s-a ocupat de partea administrativă. Grădinița a fost amenajată în interiorul vilei în care a copilărit Raluca și pe care tatăl ei, Nelu Pastramă, a scos-o la vânzare după ce fiica lui s-a mutat cu Pepe. Este vorba despre un imobil imens, cu parter, etaj și mansardă, cu living foarte mare, 11 camere, 10 băi, două bucătării, o terasă și cu o curte spațioasă, scrie fanatik.ro.

 

,,M-am ocupat de absolut tot. De amenajare, de angajați, de absolut tot ce s-a făcut acolo. Deci, de absolut tot ce s-a făcut în grădinița noastră, eu m-am ocupat! Pepe e foarte ocupat și are cântări! Avem șase educatori! Copiii vor învăța inclusiv și limbi străine! Capacitatea grădiniței este de 100 de copii”, povestea Raluca, în urmă cu ceva timp.

Pepe și Raluca au și salon de frumusețe

Sediul salonului de frumusețe de pe Calea Victoriei Nr. 100, în apropierea Ateneului Român, a fost scos la vânzare cu 430.000 de euro, redus de la 530.000 de euro. Salonul este dotat complet pentru coafor, cosmetică, make-up, babershop și manichiriură-pedichiură. Soții Pascu au considerat că toată energia depusă în conducerea afacerii acesteia era de prisos, pentru că ar reuși să scoată sume frumușele și fără bătăi de cap doar din închirierea sa.

Cei doi soți au locuit până acum într-o vilă în Pipera, în valoare de peste 250.000 de euro. Pepe a cumpărat-o la scurt timp după divorțul de Oana Zăvoranu, iar presa a scris la vremea respectivă despre cum căuta el, împreună cu prietena lui Oana Roman, o casă unde să se mute. Vila a suferit mai multe transformări de-a lungul anilor, Pepe amenajând aici un studio muzical ultramodern, iar în curte un bar șic pentru prieteni, de unde acum transmite live întâniri cu artiști, pe canalul lui de YouTube.

Vila din Pipera unde au locuit Pepe și Raluca

Pepe și Raluca, divorț șocant, după 8 ani

Nicolae Ionuț Pascu, Pepe (41 de ani), s-a căsătorit cu Raluca (28 de ani), fostă Pastramă, în 2012, la aproape doi ani de divorțul de Oana Zăvoranu. Nunta a avut loc într-un cadru de poveste, în 2014, iar nașii celor doi au fost Cătălin și Andra Măruță.

„Prima dată când s-a scris despre noi, nici măcar nu eram împreună. Eu cântam, eram la tata la restaurant. Ea era cu nişte prieteni. Avea oră fixă de intrat în casă. Până la 20 de ani, la ora 23.00 trebuia să fie acasă. În timpul concertului ea a plecat. I-am căutat numărul de telefon. Aveam prieteni comuni, ne-am întâlnit şi am început să ieşim. Mi-am dat seama că nu caută publicitate. O iubesc mult. E ok, e chiar ce-mi trebuie. Dacă e jumătatea mea? Da, aşa cred, eu sper. De fapt chiar e. Eu o simt că e pentru mine”, spunea Pepe, la începutul anului 2012, în emisiunea lui Cătălin Măruță, care a fost și nașul de cununie al cuplului.

Deși păreau să aibă o căsnicie perfectă, de vreme ce ambii soți se surprindeau reciproc cu declarații de dragoste în mediul online, fiind mereu zâmbitori unul în compania celuilalt, relația lor a fost greu încercată de-a lungul timpului, iar aceștia au ajuns, în final, să divorțeze, spre dezamăgirea fanilor.

 


Raluca Zenga e afectată de divort? Nu prea pare: iată cu cine a petrecut de ziua ei

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri