Cătălin Măruță intervine în divorțul finilor Pepe și Raluca

Cătălin Măruță intervine în divorțul finilor Pepe și Raluca
Se pare că Raluca și Pepe au ținut secret atât neînțelegerile dintre ei, cât și decizia de a divorța. Așa se înțelege din cele spuse de Cătălin Măruță, nașul lor de cununie.

În anul 2014, când Pepe făcea nuntă mare cu Raluca, cei care i-au condus la altar au fost nașii Andra și Cătălin Măruță. De-a lungul anilor, prieteia lor s-a cimentat. Andra a cântat de multe ori cu Pepe în concerte și au scos videoclipuri de succes împreună. La fiecare petrecere de familie, cuplurile erau împreună, copiii lor așișderea. Anul acesta au petrecut o mini-vacanță în Deltă și s-au distrat de minune, după cum au arătat-o filmările puse pe rețelele de socializare.

Și totuși… Pepe și Raluca nu le-a împărtășit nașilor problemele lor, nu le-a cerut ajutorul. Semn că Pepe chiar a crezut că reușește să o facă pe Raluca să rămână în această căsnicie, așa cum a povestit el în anunțul video făcut.

Cătălin Măruță a făcut primele mărturisiri despre divorțul finilor săi în cadrul emisiunii sale de la Pro Tv, de marți, arătându-se profund trist și lăsând să se înțeleagă că el și Andra nu au știut, nu li s-a cerut ajutorul.

,,Pepe a anunţat aseară separarea de Raluca şi că divorţul este inevitabil. Stiţi bine ce relaţie specială avem, nu pot să spun decât că regret că s-a ajuns aici, dar totodată nu pot să nu remarc faptul că au încheiat o căsnicie cu mult mai multe bune decât rele, într-un mod extrem de civilizat. Pepe, Raluca, indiferent de ce se va întâmpla cu voi, eu rămân naşul vostru şi oricând veţi avea nevoie de mine, să nu uitaţi, să îmi daţi un telefon, să vorbim sau să bem o cafea, aşa cum am făcut şi în ultima perioadă. Să stăm de vorbă, să stăm la povești, vă voi sprijini cum o să pot şi lucrul acesta o să fie necondiţionat”, a fost mesajul transmis de Cătălin Măruță finilor săi și publicului.

Rețetă de tăiței de casă cu carne de vită și sos – Rumpstack und kasespatzle