Exclusiv. Ce face Pepe de când a fost părăsit de nevastă și copii, cum trece el peste despărțire

Exclusiv. Ce face Pepe de când a fost părăsit de nevastă și copii, cum trece el peste despărțire
Pepe și-a surprins fanii cu anunțul despre separarea de soția sa, Raluca. Acum, artistul și-a făcut niște planuri și încearcă să treacă peste despărțire. Nu singur.

Nimeni nu s-ar fi așteptat la un asemenea divorț, pentru că doar în urmă cu 3 luni Pepe îi făcuse cadou Ralucăi, de ziua ei, o superbă mașină, iar în orice apariție a lor părea că între ei lucrurile sunt foarte în regulă. În urmă cu o lună și jumătate, Pepe și Raluca vorbeau fanilor pe YouTube despre dragostea lor, își povesteau amintirile frumoase. Acum aflăm că, de două săptămâni, cei doi locuiesc deja separat, Raluca mutându-se cu tot cu fetițele lor.

Pepe spune acum că au luat hotărârea și a subliniat că soția e cea care nu a mai vrut să continue relația. Dar… nu se știe niciodată! Oamenii se pot împăca, își pot reconsidera sentimentele.

Artistul, rămas singur acasă, s-a refugiat în muncă imediat după separare. A început un proiect în studioul său amenajat acasă, unde adună oamenii talentați și pasionați de muzică. A susținut concerte cu Miki, Theo Rose și urmează Cezar Oatu și alte nume de răsunet, toate difuzate joia, pe canalul lui de YouTube.

Începând cu jumătatea lunii octombrie, Pepe a realizat mai multe sesiuni de live pe contul său de YouTube, pentru noul lui proiect. A cântat alături de alți artiști talentați, printre care și Theo Rose, cu care a apărut în ultimele două săptămâni la mai multe posturi de televiziune. Au cântat împreună și au făcut spectacol, ajutându-l pe cântăreț să treacă mai ușor peste despărțire.

Theo Rose, un „rebound” pentru Pepe?

După concertul online și aparițiile pe care le-au avut, Pepe și Theo Rose probabil vor fi „cuplați” de către public, ca și în cazul Lidia Buble-Cornel Ilie. Posibila relație este totuși foarte plauzibilă, fiind un „rebound” perfect. Să fie o idilă ascunsă între cei doi?

În concertul live de pe YouTube, Pepe cântă alături de Theo Rose cu atât de multă pasiune, de parcă îi dedica Ralucăi prima dintre melodii: „Tu nu știi că îmi pasă? De tine…și că te mai văd prin casă, deși nu ești lângă mine. Am auzit că spui mereu că îți e bine și că ai uitat de tot, de tot de mine”.

Situația pare că reprezintă exact povestea din ultima piesă a Antoniei, Rebound”. În cântec este vorba despre apropierea de altcineva, pentru a trece peste o despărțire. Cu toate acestea, noua relație nu face decât să îi arate cât de mult îi lipsește fostul sau…fosta. 

Refrenul piesei spune: „I tried getting over you, I tried getting in- into someone new. It’s killing me now that I had a rebound, just so I could see how much I miss you”, în traducere: Am încercat să trec peste tine. Am încercat să am pe cineva nou, dar mă ucide acum, că am avut un rebound doar ca să văd cât de mult îmi este dor de tine.

Cât despre Theo Rose, care l-a însoțit pe Pepe în ultimele două săptămâni pe la televiziuni, s-a trezit vinerea trecută „Cu capu-n zori” fix la TVR 1. Frumoasa și talentata interpretă și-a băut cafeaua alături de Liza și Fere, a povestit despre colaborarea cu Florin Salam și a fredonat, a capella, piesele lui… Fuego

Cum și-a anunțat Pepe divorțul

Veștile despre divorț au fost făcute public de către Pepe, pe contul său de Youtube, pentru că a vrut să fie totul clar de la bun început și să nu se creeze vreun zvon.

„Dragilor, vreau să fac un anunț extrem de important. Este trist, dar adevărat. Eu și Raluca nu vom mai parcurge același drum. Mai exact, vom divorța. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Am înțeles niște lucruri și eu și ea, nu mai există tensiuni. Sau cel puțin ne străduim să nu mai existe. Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii. Vrem să avem o comunicare bună pentru educația și fericirea lor.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu fetele. După ce am trecut de acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Sper din suflet să respectați decizia noastră, să nu speculați prea mult, pentru că noi știm mai bine ce e în familia noastră, cât de frumos a fost, cât de încercată a fost relația noastră, cât de mult am crezut în ea și cum s-a terminat. Vom divorța la notar, nu vom merge la tribunal, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Din punctul meu de vedere nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am făcut tot posibilul să-mi salvez căsnicia”, a mărturisit Pepe în clipul postat pe contul său oficial de YouTube.

Atac terorist în Viena. Imagini de la fața locului