Anunțul a fost făcut de Pepe în fața camerelor de luat vederi, ca să nu existe dubiile unui zvon. A fost șocant pentru că mereu cei doi și-au lăudat căsnicia, familia și au povesti cu sinceritate despre relația lor de dragoste, începută în 2012, când au făcut și cununia civilă.

De-a lungul anilor Raluca a fost cât a putut de rezervată în a face declarații în presă și extrem de rar a vorbit despre viața ei personală. Invitată, însă, în 10 septembrie, în emisiunea online pe care o moderează Pepe pe YouTube, și-a dat drumul la gură. A povestit cu dezinvoltură cum s-au cunoscut, cum s-au îndrăgostit și cât de bine le este împreună. A dezvăluit și de ce a fost mereu rezervată cu presa, a refuzat interviuri și să-și expună viața. A invocat că, la începutul relației cu Pepe a fost atacată în media și terfelită și atunci a închis ușa spre public.

„De-asta niciodată nu am vrut să dau nici interviuri și mi-a fost cumva frică să răspund, că întotdeauna cuvintele îmi erau răstălmăcite și am zis că mai bine tac, ca să fiu în siguranță și să nu mai stau să mă supăr când începe lumea să mă judece pentru ce spun”, a spus Raluca Pastramă, în timpul emisiunii.

Și totuși, așa cum am aflat de la Pepe luni seara, după o lună de la aceste mărturisiri, Raluca a hotărât să pună capăt căsătoriei.

Anunțul lui Pepe

“Dragilor, vreau să fac un anunț extrem de important. Este trist, dar adevărat. Eu și Raluca nu vom mai parcurge același drum. Mai exact, vom divorța. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Am înțeles niște lucruri și eu și ea, nu mai există tensiuni. Sau cel puțin ne străduim să nu mai existe.

Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii. Vrem să avem o comunicare bună pentru educația și fericirea lor. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu fetele. După ce am trecut de acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Sper din suflet să respectați decizia noastră, să nu speculați prea mult, pentru că noi știm mai bine ce e în familia noastră, cât de frumos a fost, cât de încercată a fost relația noastră, cât de mult am crezut în ea și cum s-a terminat.

Vom divorța la notar, nu vom merge la tribunal, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Din punctul meu de vedere nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am făcut tot posibilul să-mi salvez căsnicia”, a mărturisit Pepe în clipul postat pe contul său oficial de YouTube.

Raluca a părăsit casa din Pipera împreună cu fetițele, Maria și Rosa, în urmă cu două săptămâni.

Secretele Ralucăi Pastramă. De ce e așa discretă soția lui Pepe

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri