Exclusiv. Dedesubturile despărțirii Ralucăi Pastramă de Pepe. Când au apărut primele zvonuri

Exclusiv. Dedesubturile despărțirii Ralucăi Pastramă de Pepe. Când au apărut primele zvonuri
Despărțirea Ralucăi Pastramă de Pepe lasă loc unui șir lung de speculații. Ce e la mijloc de fapt? Sunt alte personaje implicate? Veți vedea.  

Pepe a anunțat, ieri, că divorțează și că iubita lui soție l-a părăsit. Raluca Patramă și-a luat fetițele și s-a mutat, de acum mai bine de 2 săptămâni. Femeia a postat pe Instagram câteva fotografii în care apare singură, pregătită să iasă în oraș, cu un mesaj sugestiv: „Rain, rain, don’t go away” (în traducere „Ploaie, ploaie, nu pleca”), pe 9 octombrie, chiar în perioada când solistul a mărturisit că au pus punct relației și s-au mutat separat. Zilele trecute, ea a mai făcut publice câteva imagini de la grădinița privată pe care o administrează, cu ocazia Halloween-ului.

Cu alte două săptămâni înainte să plece din domiciliul conjugal, Raluca era invitata lui Pepe în show-ul său live pe care îl face pe YouTube. Făcea mărturisiri despre alegerea ei de a  sta cât mai discret în relație și asta face și acum. În afara clipului explicativ postat de cântăreț, ea nu a a făcut niciun comentariu, nicio aluzie.

Realitatea e că zvonuri că vor divorța au mai existat și în trecut, ultimele în 2019.

Prima întâlnire: Raluca a plecat de la concert și l-a lăsat pe Pepe să o caute

Când s-au cunoscut, Pepe încheiase o relație turbulentă rău cu Oana Zăvoranu. Iar ea a fost „specială”. Totul a început după un concert. „Am plecat la ultima piesă cântată că m-am gândit că era mai interesant dacă m-ai căuta tu pe mine… Mi-a plăcut întotdeauna să fiu specială, nu să fiu la comun… Și am plecat… Cumva, după ce ne-am întâlnit la cafenea, el s-a îndrăgostit de mine… Și s-a întors la București, de la mare…

Că voia să o vadă pe domnișoara, adică pe mine, mi-a propus să mergem într-o vacanță, mi-a luat foarte mult să mă gândesc – 5 minute. L-am păcălit puțin pe tata atunci… Nu i-am spus că merg cu domnul, ci cu colegii, facultatea, etc… Dar nu i-am zis nimic de domnul, mi-am făcut băgăjelul și am plecat”, a povestit Raluca la începutul lunii septembrie. Nimic nu anunța ce avea să urmeze.

De fapt, cei doi se știau de când tânăra avea 17 ani, iar Pepe a fost invitat să cânte la nunta verișorului ei. Atunci l-a văzut prima dată „de aproape”.

Cei doi au făcut nuntă mare, în 2014. Nași le-au fost Andra și Măruță. Au avut 300 de invitați. Pepe a purtat un sacou alb cu butoni și papion astortați, aleasa lui, deja însărcinată în luna a cincea, a optat, la sfatul nașei Andra, pentru o rochie pe corp de culoarea fildeșului din dantelă, cu spatele gol. Peste un an, a urmat și botezul primei născute, Maria. Iar peste alți trei ani, cuplul a mai fost binecuvântat cu o fetiță, Rosa.

Cum s-a schimbat Raluca după ce a devenit soția lui Pepe

După ce a devenit nevastă de artist și mamă, Raluca Pastramă și-a schimbat total stilul. Ea se ocupă de grădinița pe care cei doi au deschis-o în zona Obor, din pură necesitate: pentru a le duce pe fetițele lor. Maria are 6 ani acum, iar cea mică, Rosa, 3.

În legătură cu afacerea, Pepe declara la finele anului trecut că „ea și-a dorit să aibă ocupația ei, nu a vrut să fie soția lui Pepe și atât. Cred că orice femeie își dorește asta și cred că orice bărbat își dorește așa ceva. Altfel, ar sta acasă și m-ar toca pe mine la cap. I-am oferit tot suportul logistic și financiar, iar în momentul de față nu că mă face mândru, sunt super-mega-încântat și fericit de cum funcționează lucrurile”.

 

View this post on Instagram

 

La începutul anului spunem ca ne pregătim pentru vara, acum ca a trecut, ce sa zic… că ma pregătesc pentru revelion?😅 Thx @soracristianmarian @alexander_florescu @futuragym_wellness

A post shared by Raluca Pascu (@ralucapascu1991) on

Raluca Pastramă are 30 de ani și duce un stil de viață sănătos, cu ore regulate de sport și o alimentație ca la carte.

Divorț pe repede înainte, în fața notarului

„Mi-am dat seama că vreau să formez un cuplu cu ea atunci când am cunoscut-o mai bine în Spania și când am dormit ca frații și ne-am întors ca frații. Am constatat că e altfel decât restul. (…). Frumusețea relației noastre este că eu am simțit de la început că nu își dorește să iasă în față, nu își dorește să apară…”, a mai mărturisit Pepe într-un interviu mai vechi.

Acum artistul a dezvăluit că nu va exista niciun proces de divorț. El și soția lui, care păreau un cuplu de nezdruncinat acum o lună, au ajuns la un consens și s-au despărțit în mod amiabil.

,,Vom merge la notar și nu există niciun fel de proces, litigii sau altfel de speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem?! Am încercat, am făcut tot posibilul. Sper din suflet să înțelegeți de ce am făcut acest anunț pentru că am început, evident, după două-trei săptămâni de când nu mai locuim împreună, să primim telefoane de la prieteni, de la familie, de la necunoscuți”, a încheiat Pepe.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Bianca Drăgușanu a dat în mintea copiilor. Așa tare suferă după Bodi?