Exclusiv. Pepe își „exorcizează demonii”. Artistul s-a schimbat radical

Exclusiv. Pepe își „exorcizează demonii”. Artistul s-a schimbat radical
Ceva s-a schimbat radical în viața lui Pepe după separarea de soția sa. Și nu ne referim la consecințele divorțului. Artistul pur și simplu trăiește acum altfel.

Pepe și-a surprins familia, prietenii și fanii cu anunțul despre separarea de soția sa, Raluca. Dar totul decurge extrem de civilizat. Nimeni nu anticipase divorțul, mai ales că, doar în urmă cu 3 luni Pepe îi făcuse cadou Ralucăi, de ziua ei, o superbă mașină Porche, iar în orice apariție a lor părea că între ei lucrurile sunt la fel de pasionale ca la început. În urmă cu o lună și jumătate, Pepe și Raluca vorbeau fanilor pe YouTube despre dragostea lor, își povesteau amintirile frumoase.

Din octombrie, cei doi locuiesc deja separat, Raluca mutându-se cu tot cu fetițele lor. Pepe a fost cel care a anunțat hotărârea și a subliniat că soția e cea care nu a mai vrut să continue relația. Au discutat inclusiv despre împărțirea bunurilor deținute împreună și cum se vor ocupa de afacerile comune.

Refugiul lui Pepe după separarea de Raluca: muzică și încă ceva

Ca să nu se lase ros de suferință, artistul, rămas singur acasă, s-a refugiat în muncă imediat după separare. A început un proiect în studioul său amenajat acasă, unde adună oamenii talentați și pasionați de muzică. Susține concerte pe care le transmite live și promovează, o zi pe săptămână, noua generație de artiști.

Rețete și vedete a scris recent despre Elena Hasna, vedeta de la X Factor, pe care Pepe a invitat-o în studio. Dar, cântărețul mai face ceva. Iată fața neștiută, până acum, a lui Pepe.

Cum își „exorcizează demonii” Pepe la sală

Dincolo de muzică, artistul s-a refugiat în sport. La cum arăta și înainte, bănuiam că trece destul de des pe la sală, dar acum o face zilnic. Acum câțiva ani, Pepe mărturisea că merge la sală de două ori pe săptămână.

„Mă duc de 2 – 3 ori pe săptămână la sală. Eu merg pe ideea că e bine să ai un tonus bun. E frumos să nu te îngrași și să-ți păstrezi silueta. Nu sunt adeptul mușchilor pentru că nu sunt foarte înalt și aș fi mic și îndesat, ca un Pit Bull. Eu trebuie să rămân un tătic tânăr și sexy. Nu vreau să fiu un bătrânel care s-a închis în casă și este mințit de copii”, spunea  Pepe la Antena Stars.

Toamna aceasta însă, iată, se pare că Pepe a reconsiderat mersul la sală. Acum vrea mușchi. Tot ca să fie un tătic tânăr și sexy. Prin urmare, are parte aproape zilnic de antrenamente istovitoare, dinamice. E modul lui de a-și „exorciza demonii”, de a arde calorii și de a trece, energic, peste separarea de Raluca și de dorul de copii.

Mai nou, acum postează pe rețelele sociale, ca să știe și fanii lui cu ce se ocupă. Face sport. Mult. Are personal trainer cu care boxează puternic. În alte zile, acesta îl pune să ridice greutăți.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Cum l-a ajutat bona româncă pe fiul jumătate egiptean al lui Ion Țiriac