Adela Popescu se reinventează. Părăsește matinalul de la ProTV și va face parte din alt proiect

Adela Popescu se reinventează. Părăsește matinalul de la ProTV și va face parte din alt proiect
Frumoasa prezentatoare Adela Popescu e pusă pe fapte mari și va surprinde pe toată lumea în viitorul apropiat.

Pentru vara aceasta, Adela Popescu are alte planuri. A lăsat în urmă emisiunea Vorbește lumea și se implică într-un proiect extraordinar.

Adela Popescu se reinventează. Părăsește matinalul de la ProTV și va face parte din alt proiect

Ea va prezenta celebrul show „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” care revine la ProTV după o perioadă de șapte ani, alături de Cabral. Acesta va putea fi văzut de telespectori începând din această toamnă. „Am toată încrederea că Adela va repara ce voi strica eu. Avem amândoi niște ani în televiziune și dacă a făcut față cu voi, atunci va fi bine”, a dezvăluit Cabral.

Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție

Adela e bucuroasă că va fi co-prezentator al concursului, mai ales că tot alături de Cabral a prezentat și prima emisiune live din viața ei. „Experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici” nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune live din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție.

Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Adela Popescu, potrivit ProTV. Concurenții nu vor avea voie să ia contact cu familia sau prietenii și vor trece prin probe foarte grele.

Cine va prezenta matinalul de la ProTV

Potrivit Paginademedia, pe toată perioada verii, matinalul de la ProTV va fi prezentat de alte trei vedete, de data asta trei femei superbe. E vorba de Cosmina Păsărin, Majda şi Emiliy Burghelea. ”Echipa “Vorbeşte lumea” este minunată şi sunt recunoscătoare pentru şansa care mi-a fost oferită.

Colegele de emisiune sunt fermecătoare, sunt optimiste şi mă bucur că avem ocazia de a petrece dimineţile alături de telespectatorii emisiunii. Veţi întâlni cei mai energici invitaţi, vom dezbate subiecte interesante şi ne vom bucura împreună de vară. Fiţi cu ochii pe noi!”, a declarat Cosmina Păsărin.

Sursă foto: instagram