Cosmina Păsărin s-a întors „pe sticlă”. Cum arată azi „Ispita” de acum 20 de ani, când l-a avut partener pe un politician PLUS

Cosmina Păsărin s-a întors „pe sticlă”. Cum arată azi „Ispita” de acum 20 de ani, când l-a avut partener pe un politician PLUS
În 2001, Cosmina Păsărin intra în showbiz. Avea 19 ani când a fost selectată pentru emisiunea „Vara ispitelor”, difuzată de Pro Tv. Acum s-a întors la postul care a lansat-o.

Cosmina are o lungă carieră în spate. Unii și-o amintesc, cei mai tineri mai puțin. După „Vara ispitelor”, tânăra brunetă a stârnit mult interes. Și au început să curgă ofertele. A pozat în Playboy nu o dată, ci de trei ori, iar viața i s-a schimbat radical: a apărut în mai multe seriale de televiziune, a avut emisiuni la radio și tv, a fost imaginea mai multor companii, iar în ultimii ani a lucart ca maestru de ceremonii – organizator de evenimente.

În plan sentimental, a trăit o poveste de dragoste lungă cu George Vintilă.

La 37 de ani a părăsit micul ecran și microfonul radiului și s-a orientat către o altă activitate. A urmat cursuri de organizare a nunților și s-a axat pe prezentările de evenimente.

Un fapt mai puțin cunoscut despre ea îl reprezintă boala autoimună de care suferă. E o boală cu erupție pe piele și Cosmina are foarte multă grijă să nu se expună la soare sau să folosească cosmetice neadecvate. Ani la rând a evitat să vorbească despre problemele cu care se confrunta. Și-a menținut curajul și face tot ce poate pentru a se îngriji. Oportunitatea de a reveni pe micile ecrane i-a modificat și tonusul și i-a readus energia și creativitatea de a munci din nou pe platoul de televiziune.

A intrat în gașca „Vorbește lumea”

De azi, 28 iunie, vedeta li s-a alăturat celor cinci prezentatori de la „Vorbește lumea!”, unde amfitrion este Cove.

 

Cosmina este deosebit de încântată de noua provocare. „De fiecare dată când am fost prezentă în platoul emisiunii, în calitate de invitat, am simțit energia bună a întregii echipe. Tocmai de aceea, vestea că voi face parte din Gașca „Vorbește lumea” m-a făcut tare fericită. Este o experiență pe care o voi trăi la intensitate maximă. Și sunt recunoscătoare pentru că mi s-a oferit această ocazie. Unde-s mulți, distracția crește, așa că vă invităm să fiți alături de noi și să ne urmăriți în fiecare zi!”, a spus Cosmina Păsărin.

Un actual politician, partenerul Cosminei la ”Vara ispitelor”

Când, la începutul anilor 2000, Cosmina a participat la show-ul „Vara Ispitelor” de la Pro TV, l-a avut partener pe Alex Dimitriu. Atunci au devenit cu toții cunoscuți: ei, Victor Slav și Bogdan Vlădău.

Azi, potrivit prezentării de pe site-ul cabinetului de avocatură al lui Gheorghe Piperea, Alexandru Dimitriu este Doctor în drept al Universității București și cadru didactic la Facultatea de Drept, este membru PLUS după ce anterior fusese membru PNL timp de 10 ani.

Dimitriu a fost candidatul PLUS la Primăria Sectorului 5, dar după încheierea alianței PNL – USR – PLUS, el i-a lăsat locul lui Cristian Băcanu (PNL) care a pierdut în fața lui Cristian Popescu Piedone, ales primar din partea PP-USL.

Ce frumoasă e fiica lui Michael Jackson și ce bine cântă