Ce frumoasă e fiica lui Michael Jackson și ce bine cântă

Ce frumoasă e fiica lui Michael Jackson și ce bine cântă
Paris Jackson a avut o apariție spectaculoasă într-o rochie de mătase Vivienne Westwood, în timp ce participa la premiera filmului „Fast & Furious 9”.

Ce frumoasă e fiica lui Michael Jackson, în vârstă de 22 de ani! Toată presa care a participat la eveniment a rămas uimită. Paris și-a etalat simțul estetic în rochia cu modele florale albe si verzi de la Vivienne Westwood, scrie Daily Mail.

Rochia a fost confecționată din mai multe țesături cu modele, incluzând un design tematic cu o pădure albă și albastră pe dedesubt.

Ce frumoasă e fiica lui Michael Jackson

Ieșirea vine după ce Paris a povestit recent despre relația cu mama ei Debbie Rowe, despre care a mărturisit că este mai mult decât o „prietenă” pentru ea. După ce s-a despărțit de Michael Jackson în 1999, Debbie a fost de acord să-i acorde acestuia custodia deplină a fiicei lor, Paris, și a fratelui ei, Prince. La vârsta de 15 ani Paris și mama ei s-au reconectat.

Ce frumoasă e fiica lui Michael Jackson și ce relație „cool” are cu mama ei

Paris i-a povestit lui Willow Smith în emisiunea Red Table Talk despre relația „cool” cu mama ei și a vorbit despre modul în care moartea celebrului ei tată a marcat-o. „Este foarte cool – ceea ce îmi place – este cuvântul perfect pentru a descrie relația cu mama”, a spus Paris Jackson.

Vorbind despre cât de „asemănătoare” sunt, ea și mama ei, Paris a adăugat: „E cool.  Adică, să o cunosc, să văd cât de asemănătoare suntem, ce fel de muzică îi place. Îi trimit câteva lucruri la care lucrez”.

Paris cântă și ea

Debbie se căsătorise cu Michael în 1996. Trei ani mai târziu cei doi s-au despărțit. În acel moment, cântăreața i-a acordat custodia completă a ambilor copii. După decesul lui Michael Jackson în 2009, Paris și Prince, în vârstă de 19 ani, au fost crescuți de bunica Katherine Jackson, dar pentru că Paris avea doar 12 ani în momentul tragicului eveniment, ea i-a mărturisit lui Willow că „nu înțelegea cu adevărat ce se întâmplă”.

În timpul discuției, ea a vorbit și despre sexualitatea ei. Și despre cum a fost primită de familia „foarte religioasă” a tatălui ei. „Familia mea este foarte religioasă, iar temele precum homosexualitatea sunt foarte tabu, așa că nu vorbim despre asta. Am ajuns la un punct în care îi respect și îi iubesc”, a mai mărturisit Paris Jackson care, așa cum știți, i-a călcat pe urme tatălui său și are o frumoasă carieră muzicală.

Sursa foto: Instagram