Michael Jackson și-a câștigat titulatura de „Regele muzicii pop” și a rămas o legendă pe scena muzicii. Șocul morții sale din 2009 a fost atât de mare, încât platforma YouTube a picat la vremea respectivă preț de mai bine de jumătate de oră, din cauza căutărilor excesive cu numele său. Viața sa, la fel ca și muzica, a fost deosebită. Un personaj întotdeauna excentric și pe alocuri copil, regele muzicii pop a fost o enigmă, din multe puncte de vedere. Una dintre întrebările rămase în mintea fanilor este despre misterul plasturilor de pe nasul lui Michael Jackson.
Ani la rând, fanii au speculat în legătură cu star-ul și cu plasturii care tot apăreau pe nasul său. Gurile rele de la acea vreme susțineau că Michael era desfigurat din cauza operațiilor estetice excesive, astfel că avea nevoie de plasturi în acea zonă pentru a nu se vedea ceva înfiorător. Variantele au fost nenumărate, însă totul a rămas un mister.
Enigma plasturilor de pe nasul lui Michael Jackson. Care era explicația
Matt Fiddes, garda de corp a lui Michael, a elucidat misterul plasturilor care au făcut atâta vâlvă. Potrivit acestuia, regele muzicii pop era conștient de faptul că fascinația pentru el s-ar putea opri dacă acesta nu va mai fi un „mister” pentru ochii publicului. Astfel, acest lucru l-a determiat să apeleze la măști chirurgicale sau să își pună plasturi pe nas pentru a trezi interesul.
„Știa să manipuleze mass-media. Știa exact cum să obțină primele pagini. Obișnuia să aibă o întâlnire imediat ce ajungea într-un oraș. 90% din timp a funcționat, punându-și o mască pe față sau bandă lipicioasă pe mâini – sau banda pe nas a fost una preferată. El ar spune că și-a dorit ca viața lui să fie cel mai mare mister de pe Pământ”, a declarat Matt Fiddes. Și așa a și fost, într-un fel, căci multe lucruri au rămas neclarificate din viața lui Michael Jackson, iar numele său s-a transformat în legendă.
Foto: Facebook
Kate Middleton era tristă în școala primară. Ce îi făceau colegele
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook