Adele și iubitul Rich Paul sunt de nedespărțit, dar să vedeți în ce hal s-a îmbrăcat bărbatul pentru cina romantică

Adele și iubitul Rich Paul sunt de nedespărțit, dar să vedeți în ce hal s-a îmbrăcat bărbatul pentru cina romantică
Cuplul a devenit „oficial” în weekend, la nunta unui prieten, după ce au postat împreună imagini pe Instagram. Acum, cei doi s-au bucurat împreună de o cină, la un restaurant.

Adele și iubitul Rich Paul sunt de nedespărțit. Ei au fost surprinși de paparazzi în timp ce se strecoară afară pe ieșirea din spate a restaurantului elegant de la Beverly Hills, după ce au savurat o cină, luni seara.

Adele, în vârstă de 33 de ani, a mers  în spatele agentului sportiv, în vârstă de 39 de ani, ambii purtând măști. Megastarul a purtat o jachetă cu imprimeu leopard cu decorațiuni de culoarea ciocolatei, peste blugi și cizme negre subțiri.

În ce hal s-a îmbrăcat iubitul pentru cina romantică

De asemenea, purta mască neagră. Vedeta nu pare să se fi machiat prea complicat, iar în mână avea o poșetă de designer de culoarea bronzului. În același timp, Rich Paul a apărut foarte casual – într-un trening alb cu detalii negre și pantofi de tenis albi.

Amândoi și-au ținut capul plecat, după ce au sesizat fotografii. Adele a rămas aproape de Rich, înainte de a intra în mașina sa, lăsându-l pe iubit să conducă. Cuplul a fost ajutat de un membru al echipei de securitate, asigurându-se că se află în siguranță în interiorul vehiculului negru – care părea să aibă o fisură nefericită în parbriz. Adele a fost văzută verificându-se în oglindă înainte ca Rich să se urce la volan și să demareze.

Adele și iubitul Rich Paul sunt de nedespărțit

Adele a ieșit duminică pe rețelele de socializare și a împărtășit o fotografie alături de iubitul ei, realizată într-o cabină foto la nunta starului LA Lakers, Anthony Davis. Vedeta a arătat incredibil într-o rochie neagră fără bretele cu mâneci albe umflate. A pus o simplă inimioară roșie alături de fotografie.

Pentru nuntă, Rich a purtat un sacou de catifea neagră cu o cămașă albă apretată. Cuplul și-a confirmat povestea de dragoste încă de luna trecută după ce a fost văzut la o altă cină. Cei doi mai fuseseră surprinși în public în iulie, la meciul cinci al finalei NBA din Phoenix, Arizona.

Atunci, un prieten al cuplului a declarat că dragostea lor nu este încă „super-serioasă”. Insiderul a spus presei: „Nu este foarte serios, dar se distrează bine. Au prieteni comuni, așa că este frumos. Se distrează și este o relație socială. Își trăiește viața și se descurcă grozav. Adele are o vară grozavă alături de (fiul ei) Angelo. Își petrec cea mai mare parte a timpului în LA”.

Cum s-a îmbogățit Rich Paul

Rich este agent sportiv al mai multor vedete de baschet de profil, inclusiv LeBron James, Anthony Davis, Ben Simmons și John Wall. Are o avere estimată la 46 de milioane de dolari și a negociat peste 1 miliard de dolari în tranzacții active pentru clienții săi de profil în timpul carierei. În 2020, a ajuns pe locul 9 al listei Forbes cu cei mai puternici 10 agenți sportivi din lume. El a fost, de asemenea, inclus pe lista Ebony Power 100, în 2020, scrie Daily Mail.

Rich Paul este fondatorul Klutch Sports, parte a United Talent Agency (UTA), care a ajuns pe locul 23 al listei celor mai valoroase agenții sportive din lume în ultimii cinci ani. Paul conduce acum divizia sportivă a UTA. Agentul sportiv a crescut în Cleveland într-un apartament cu un dormitor deasupra magazinului tatălui său, R & J Confectionery și a mers la un liceu romano-catolic.

Prima sa incursiune în afaceri a fost să cumpere tricouri sport de la Atlanta, vânzându-le apoi din mașina sa din Cleveland. Ajungea să câștige și 10.000 de dolari pe săptămână. El l-a cunoscut pe LeBron James la Aeroportul Akron – Canton în 2002, vânzându-i un tricou. Au devenit prieteni și acum colegi.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail