Adelina Pestrițu nu stă liniștită nici în vacanță. Conturile ei de pe rețelele sociale arată ca teleshopping-ul

Adelina Pestrițu nu stă liniștită nici în vacanță. Conturile ei de pe rețelele sociale arată ca teleshopping-ul
Vacanța este, pentru toată lumea, un moment de respiro, de relaxare după lunile în șir de muncă prelungită. Sau, cel puțin așa ar trebui să fie.

Când ești influencer ai multe beneficii. Aici putem înșira contractele bine plătite de diverse branduri, cadourile, invitațiile la tot felul de evenimente cu avantaje. Pe de altă parte, când mai ai și propria afacere de vânzări, nu prea mai apuci să te odihnești, și pe preocupi de bunul mers al lucrurilor.

Iar când te cheamă Adelina Pestrițu, le ai pe ambele, la pachet. Cunoscut influencer, Adelina Pestrișu a ajuns în ipostaza de a-și înființa propria linie de îmbrăcăminte, profitând de avantajele vizibilității sale în mediul online și nu numai. Afacerea e una profitabilă, de care vedeta se ocupă de mai mulți ani, cu succes.

Doar că influencereala și antreprenorialul nu prea fac casă bună cu odihna. Vedeta a ajuns să fie nevoită să muncească inclusiv atunci când se află în vacanță.

Adelina Pestrițu muncește și în vacanță

Zilele acestea, Adelina Pestrițu și soțul ei au plecat în vacanța de vară în Grecia. Numai că bruneta nu are tot timpul din lume pentru plajă, soare și relaxare, ea trebuie să muncească, pentru a-și crește sumele din conturi.

Pentru că ea câștigă bani din postările pe internet, Adelina fiind una din influencerițele consacrate de la noi, vedeta știe că trebuie să își expună și parte din viața intimă în public.

În loc să se odihnească, Adelina Pestrițu muncește la greu și își promovează propria linie vestimentară. Ea a dus cu ea în Grecia nenumărate ținte, doar pentru ședințe foto și clipuri în care face reclamă „ținutelor de vacanță”, pe care se așteaptă să le cumpere fanii ei.

Pe instagram, Adelina Pestrițu postează zilnic clipuri cu compleuri vaporoase, albe, care, susține ea, sunt ideale pentru a fi luate în bagaj atunci când plecați în vacanță. În plus, în timp ce se află cu soțul ei pe fabuloasa insulă Santorini, Adelina Pestrițu are grijă să promoveze și celebrul brand de manichiură al cărei imagine este de mai mult timp.

Sursa foto: Instagram / Adelina Pestrițu