„Ce a fost greu a trecut și iată-mă din nou aici. Mă simt de parcă astăzi începe o nouă etapă din viața mea. (…) Am primit o lecție importantă despre necunoscut, umanitate, izolare și dor. Nu a fost ușor, dar sunt recunoscătoare pentru ce am învățat”, mărturisea Adelina Pestrițu  în urmă cu patru zile, imediat după externarea din spital.

Sâmbătă, și-a prezentat noua casă, și a împărtășit cu fanii imagini de la prima petrecere „de casă nouă”, care a fost una alături de familie.

Pestrițu le-a arătat fanilor cum se răsfață după ce gustul și mirosul i-au revenit: cu specialități de cafea cu lapte în straturi și vin rose. Asta în timp ce soacra ei o răsfață și ea cu o tartă care arată delicios. Cea mai fericită a fost Zenaida, fiica prezentatoarei care, pe lângă faptul că i s-a întors mămica acasă, a găsit, în noua ei cameră, un urs alb de pluș mai mare decât ea.

Adelina Pestrițu s-a mutat într-o casă inteligentă. O controlează prin „Alexa”

Noua locuință a Adelinei Pestrițu este o casă inteligentă.Toate amenajările au fost făcute cu ajutorul unui designer la care diva și soțul ei au apelat, iar toate sistemele din locuință sunt controlate prin intermediul telefonului mobil.

„De acum o să vorbesc mai mult cu Alexa decât cu soțul. Este o schimbare care personal mi-a dat restartul de care aveam nevoie. Plănuiam de multă vreme să facem acest pas, însă nu am reușit să ne organizăm până acum”, mărturisea, acum o lună, vedeta.

Câți copii vor fi în casă

Adelina Pestrițu are cea mai bună veste pentru fiica ei. Vrea neapărat să îi facă un frățior sau o surioară. Așa cum declara și înainte să se îmbolnăvească, își dorea ca să iasă gravidă din starea de urgență. Cum asta nu s-a întâmplat încă, se vor focusa în continuare, ea și soțul ei.

„În mod normal acesta ar trebui să fie următorul pas. Cred că Zeny își mai dorește un bebe în preajmă”, a mărturisit Pestrițu. Ea a fost întrebată, pe social-media câți copii își dorește. Răspunsul a luat prin surprindere pe toată lumea:  „Câți îmi dă Dumnezeu. Copiii sunt un dar ceresc. Normal ar fi să nu ne alegem noi”.

 

Mai e cineva care dorește neapărat încă un copil în familie: soacra. Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt, de doi ani, părinții unei fetițe adorabile, și amândoi simt că este timpul pentru ca Zenaida să aibă un frățior sau o surioară cu care să se poată juca și care să-i fie alături toată viața.

„Dorința asta de a ne mări familia ne-a determinat să muncim mult la ea. Soacra mereu ne zice să facem un frățior sau o surioară, pentru că Zenaida trebuie să aibă cu cine să se joace, trebuie să aibă pe cineva”, a declarat Adelina Pestrițu.

COVID-19 i-a schimbat viața radical

Adelina Pestrițu a povestit cât de profund a marcat-o experiența infectării cu coronavirus. „Cea mai importantă lecție. Am învățat să prețuiesc mai mult sănătatea și să prioritizez ceea ce contează în esență. A fost un eveniment care m-a trecut prin toate stările. M-a zdruncinat bine și m-a făcut să realizeze multe despre pericol, boală, agonie, oameni, singurătate, dor. Mi-a deschis ochii mai mult decât credeam c ă îi aveam deschiși până în acel moment”, a explicat prezentatoarea.

Starea de convalescență i-a schimbat complet viața: „Încerc să îmi revin la normal și să îmi reiau activitatea. Mă simt bine, dar după un astfel de eveniment fiecare om are nevoie de o perioadă de recuperare. Mă hrănesc corespunzător, iau vitamine, pastile pentru imunitate, mă hidratez intens și dorm mai mult decât o făceam până acum. Odihna ajută organismul să se refacă”.


Viața amoroasă a lui Freddie Mercury. Artistul „se distra” cu oricine sau orice

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp