Adevărul despre înlocuirea lui Teo Trandafir cu o fostă vedetă Antena 1. Decizia postului Kanal D

Adevărul despre înlocuirea lui Teo Trandafir cu o fostă vedetă Antena 1. Decizia postului Kanal D
Grila de vară a postului tv patronat de turci nu mai include Teo Show, ceea ce a dus la numeroase interpretări.

Schimbări pentru perioada verii la Kanal D! Postul tv a scos din grilă emisiunea prezentată de Teo Trandafir, care urmează să revină în toamnă, cu forțe proaspete și surprize pentru telespectatori.

Gurile rele au speculat imediat că emisiunea prezentată de Teo Trandafir a fost scoasă definitiv de pe micile ecrane, din cauza faptului că nu mai avea audiența scontată. Însă Kanal D a venit cu precizarea că emisiunea a intrat în vacanță, doar pe timpul verii.

Teo Show va reveni în grila de toamnă a postului tv, tot cu celebra prezentatoare Teo Trandafir. Show-ul urmează să se întoarcă în septembrie într-o formă fresh și cu multe surprize pentru telespectatori.

Grila de vară la Kanal D

Începând de săptămâna viitoare, la postul de televiziune Kanal D intră grila de vară. Astfel, emisiunea „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 17:30, dar și de miercuri până vineri, de la ora 22:30.

Pe tronsonul orar al emisiunii Teo Show intră „Casa iubirii”, reality show-ul prezentat de Andreea Mantea, o fostă vedetă de la Antena 1, care se află însă de ani buni la Kanal D.

De asemnea, telespectatorii Kanal D vor mai putea urmări un nou sezon al emisiunii „Se strigă darul”, care va începe sâmbătă, 18 iunie, de la ora 20:00, avându-i ca prezentatori pe Grațiela Duban și Mihai Mitoșeru.

Teo Show, din 2013 la Kanal D

Emisiunea Teo Show, prezentată de Teo Trandafir, este difuzată de Kanal D din 9 septembrie 2013. Anterior, celebra prezentatoare moderase o altă emisiune de succes care îi purta numele, „ Teo”, la Pro TV în perioada 2000-2006. Teo Trandafir are o îndelungată experiență în media, având la activ mai multe premii și distincții pentru activitatea sa.