Adevărul despre plecarea Roxanei Ionescu la Survivor! Revine Mama Natură în showbiz?

Adevărul despre plecarea Roxanei Ionescu la Survivor! Revine Mama Natură în showbiz?
Roxana Ionescu a primit o ofertă generoasă să participe la Survivor România 2022. De ce nu a dat curs.

Roxana Ionescu nu a fost ocolită de oferte în ultimele luni, dar deocamdată vedeta a spus pas.

Roxana Ionescu a devenit femeie de afaceri. Și-a deschis un showroom de costume de fițe

Într-un interviu pentru Impact, Roxana Ionescu a recunoscut că i s-a propus că participe la Survivor. Ar fi fost tentată, însă blonda a mărturisit că nu s-a refăcut încă după accidentul la schi pe care l-a avut anul trecut. „Da, este adevărat am avut o ofertă de la cei de la Survivor!

Am cântărit cu atenție lucrurile și am ales însă să nu particip. Cu exact un an în urmă, în ianuarie 2021, am avut un accident la schi și genunchiul meu încă nu s-a refăcut complet. Iar emisiunea asta e genul de producție care îți solicită organismul până peste cap, ca să zic așa!”, a povestit Roxana.

Vreau un proiect interesant, care să mă pună în valoare

Desigur că și-ar dori să revină în televiziune, pentru că iubește platoul și luminile, însă Roxana a hotărât să fie foarte atentă atunci când alege un proiect. Mai mult decât atât, vrea unul care să o pună în valoare.  „Am decis că mă întorc în showbiz atunci când îmi va conveni în primul rând mie.

Vreau un proiect interesant, care să mă pună în valoare, pe o durată mai mare de trei sau patru luni. Nu vreau unul pe durată scurtă, care te stoarce de tot în doar câteva zile. Mai ales că în cazul meu a mai apărut un oarecare impediment. Eu m-am mutat din București, devenind de aproape patru ani timișoreancă”, a spus Mama Natură.

Se gândește la un copil

În 2018, Roxana s-a mutat la Timișoara, de unde este soțul Tinu Vidaicu, iar anul trecut cei doi s-au căsătorit. Cei doi au intrat cu dreptul în 2022 și au deschis primul magazin vestimentar. Se numește „Ganza”, și este vorba despre un showroom de costume. Chiar dacă pierderea unei sarcini în urmă cu trei ani a lăsat răni în sufletul ei, Roxana speră că Dumnezeu va fi darnic cu ei și-i va binecuvânta cu un moștenitor.

„Sunt sigură că va veni și un copil în viața noastră! Nu știu când se va întâmpla asta, fiindcă nu doar eu sunt responsabilă de o asemenea poveste. Însă știu sigur că vrem să devenim părinți. Și că nu avem nicio preferință legată de sexul copilului! Ce-o vrea Dumnezeu, doar să fie sănătos!”, mai spune vedeta.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre