Adina Buzatu la ora adevărului. Îmbracă bărbații, dar nu a găsit niciunul să-l dezbrace

Adina Buzatu la ora adevărului. Îmbracă bărbații, dar nu a găsit niciunul să-l dezbrace
Are bărbații la picioare, dar e greu pentru un mascul să se ridice la „pretențiile” acesteia. Ce vrea Adina Buzatu.

Femeie mereu ocupată, Adina Buzatu nu l-a găsit încă pe cel căruia să-i dăruiască inima. Ce vrea stilista de la un bărbat.

Adina Buzatu la ora adevărului. Îmbracă bărbații, dar nu a găsit niciunul să-l dezbrace

De ce e Adina Buzatu singură, deși toată lumea o consideră o femeie fatală? Invitată în podcast-ul lui Adrian Enache, aceasta a dat răspunsul, glumind: ”Pentru că îmbrac bărbați! Dacă i-ar dezbrăca, n-ar mai fi singură. Îi îmbracă. Lăsând gluma la o parte, nu l-am găsit pe acela care să…”.

Ce caută Adina Buzatu la un bărbat

Chiar dacă în jurul ei roiesc mereu masculi după care întorc capul multe doamne, în viziunea Adinei Buzatu un bărbat trebuie să aibă câteva calități. În primul rând să știe să respecte, să fie educat și alături de ea atunci când are nevoie. „Sunt puțin rigidă. Și în relațiile afective, în dragoste.

Cer lucruri. Vreau să fiu respectată și respect. Eu vreau un bărbat lângă mine, nu vreau o glugă de coceni. Vreau un om educat, un om care să știe să fie lângă mine atunci când trebuie. Nu mă refer financiar, să mă ajute să-mi vopsească ușile în casă. E vorba de faptul că vii acasă și ai încredere în omul acela.”, a mai declarat Adina Buzatu.

„Am nevoie de o persoană care să mă mângâie toată ziua”

Dar cel mai mult, Adina își dorește de la un bărbat să îi ofere afecțiunea de care are mare nevoie. „Sunt foarte sensibilă, foarte pasională și foarte caldă. Și am nevoie de dragoste, am nevoie de căldură, am nevoie de o persoană care să mă mângâie toată ziua. Să mă mângâie afectiv. Un om care știe să îți spună dimineața «te iubesc». Tatăl meu nu a plecat niciodată de acasă fără să o sărute pe mama, eu nu îmi amintesc așa ceva”, a mărturisit aceasta într-un interviu mai vechi.

Și totuși, există un bărbat care îi place

Pe de altă parte însă, Adina a recunoscut că este un bărbat care îi face inima să bată. Despre cine e vorba? “Trebuie de asemenea să vă mărturisesc că am găsit un bărbat care îmi place… Pentru el mă fac frumoasă. El s-a însă căsătorit de puţin timp. Este vorba de George Clooney„, a glumit Adina Buzatu cu ceva ani în urmă, potrivit click.

Sursă foto: protv

Recomandarile noastre