Adolescenta vedetă pe TikTok s-a sinucis. Avea doar 18 ani

Adolescenta vedetă pe TikTok s-a sinucis. Avea doar 18 ani
Dazharia Shaffer, un creator de conținut pe TikTok, cu 1,7 milioane de adepți, a murit la vârsta de 18 ani.

Adolescenta vedetă pe TikTok s-a sinucis. Dazharia Shaffer, cunoscută ca Dee pe TikTok și cu numele de utilizator „dazhariaa”, a murit. Cauza decesului fiind suicidul, conform legistului parohial din East Baton Rouge. 

Tatăl adolescentei a confirmat decesul

Adolescenta vedetă pe TikTok s-a sinucis. Dazharia Shaffer a fost un influencer pe TikTok, Instagram și YouTube. Ea a postat ultimul ei videoclip de dans pe TikTok, luni. Tatăl tinerei, Raheem Alla, a confirmat decesul pe propria pagină de TikTok.

„Vreau doar să mulțumesc tuturor pentru dragostea și sprijinul acordat fiicei mele. Din păcate, ea nu mai este alături de noi. A plecat într-un loc mai bun”, a scris el. 

Pe profilul său TikTok, Raheem Alla a promovat o pagină de GoFundMe pentru a susține familia. GoFundMe a fost organizat de Rodney Andry, care pare a fi un prieten sau o rudă a familiei. Strângerea de fonduri a atins suma de 6.935 de dolari începând de vineri dimineață. 

Strângere de fonduri pentru adolescenta decedată

Într-un mesaj despre strângerea de fonduri, Alla a spus că Shaffer este „micul său cel mai bun prieten” și a făcut referire la sănătatea mintală a fiicei sale.

„Părea atât de fericită. Mi-aș dorit doar să fi vorbit cu mine despre stresul ei și despre gândurile de sinucidere. Am fi putut lucra la asta. Să fie mai bine. Vreau doar să o țin din nou în brațe. Acum vin acasă și nu va mai fi acolo, așteaptându-mă. Trebuie să o las să zboare cu îngerii”, a transmis tatăl adolescentei.

@dazhariaa

I’m shadowbanned , I’ll be posting more on @deesoswavyy 🖤

♬ original sound – kaylani 🙂

Secțiunea de comentarii la ultima postare pe Instagram a lui Shaffe era plină de fani care o jeleau pe tânăra vedetă. Urmăritorii ei au lăsat mesaje precum „am pierdut un înger” și „ asta este sfâșietor”. Pagina de TikTok a lui Shaffer a câștigat 200.000 de adepți după ce s-a dezvăluit vestea morții sale, potrivit informațiilor de pe SocialBlade, un site de analiză social-media. 

Valentine’s Day. Ce facilități oferă Brașovul în februarie