Adrian Minune a dat vestea mult așteptată. Fanii sunt extrem de fericiți

Adrian Minune a dat vestea mult așteptată. Fanii sunt extrem de fericiți
Familia și prietenii lui Adrian Minune au răsuflat ușurați. Celebrul manelist e mult mai bine și le-a dat fanilor o veste din spital.

Artistul a mărturisit că medicii sunt mulțumiți de starea lui de sănătate și va pleca acasă, unde va fi așteptat cu brațele deschise de soție și copii.

Adrian Minune a speriat toți românii când a ajuns la spital, dar lucrurile s-au așezat. Cântărețul i-a liniștit pe toți printr-un mesaj din spital. „Bună dimineața. Cum vedeți, în spatele meu luna vrea să domine soarele, sunt în deșertul Sahara. Lăsând caterinca deoparte, sunt tot la spital, am primit o veste bună că nu mă operează, iar în câteva ore îmi dă drumul acasă. Îmi mai dau niște antibiotice pentru patru, cinci zile și sunt sănătos tun, din bară în bară, ca mașina la ciclop.

„Mă bucur că sunt lângă voi, sunt forță”

Vă iubește Adrian Minune, vă iubesc fanii mei scumpi, mulțumesc tuturor celor care au fost lângă mine din toate punctele de vedere, dar și celor care nu au putut, pentru că așa sunt restricțiile pe aici, pe la spital. Nu poți intra fără să faci un test covid, sunt niște restricții mai severe. Mă bucur că sunt lângă voi, sunt forță și mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce ne-a dat și pentru ce ne dă în continuare”, au fost cuvintele lui Adrian Minune.

În 2021 a fost operată și soția lui Adrian Minune

Cu doi ani în urmă a avut probleme cu sănătatea și soția lui Adrian Minune, Cati, care a fost operată la o clinică din Turcia. „Totul s-a produs în somn. Nu mai puteam sa respir bine, ochiul stâng închis, buza amorțită, apoi totul s-a dus spre mână și piciorul stâng.

Cu o zi înainte mă frigea capul în partea din spate, dar nu m-am gândit ca ar putea ajunge la așa ceva. Mai vorbesc unele persoane că am cancer și așa mai departe, însă nu este nimic adevărat”, a mărturisit atunci Cati Simionescu.

Recomandarile noastre