Adrian Minune a reușit să dea clasă tuturor! Gestul său te va face să-l îndrăgești, oricât de mult ai detesta manelele. Video

Adrian Minune a reușit să dea clasă tuturor! Gestul său te va face să-l îndrăgești, oricât de mult ai detesta manelele. Video
Adrian Minune face ce face și surprinde iar. E un showman desăvârșit, iar asta se vede tot mai des de când și-a deschis conturi pe platformele sociale. Ne distrează cu video-uri în care apare, fie curier la Glovo, fie îmbrăcat în leopard, însă ultimul clip e absolut senzațional.

Adrian Minune dovedește că e un om care știe să iasă din orice situație cu deminitate. Ultimul clip care circulă în mediul online a lăsat privitorii cu gura căscată. Gestul pe care l-a făcut manelistul în timpul unei cântări a uluit și i-a adus zeci de mii de comentarii de apreciere.

Aflat la o nuntă, unde presta un moment artistic, Adrian Minune a fost filmat într-o ipostază uluitoare. O fetiță de 3-4 ani se duce hotărâtă la manelist cu o hârtie de 100 de lei pentru a i-o înmâna. Așa se face la aceste cântări, lumea oferă bani fie pentru dedicații, fie pentru prestație.

Minune s-a uitat „minunat” la micuță, i-a luat banii, dar în același timp a scos o altă hârtie din buzunar, de 200 de lei, și i-a înmânat-o. Astfel, momentul stânjenitor a fost parat de Adrian,  cu multă clasă și finețe. Totul s-a transformat într-un schimb din care micuța a ieșit în câștig.

 

Adrian Minune face show peste tot

Adrian Minune își dezvoltă latura umoristică pe lângă talentul muzical. După ce a filmat secvența cu el făcând pe curierul de la Glovo, s-a dus apoi pe pârtia de schi să „se joace” de-a animalul feroce.
Cunoscutul manelist Adrian Minune a stârnit valuri de râsete după ce a apărut pe o pârtie îmbrăcat ca o felină sălbatică. Pesemne că vrea să atragă toate energiile din Anul Tigrului care, conform horoscopului chinezesc, va începe pe 4 februarie. Adrian Minune s-a fotografiat alături de o mascotă – tigru.

Cum pantalonii erau și destul de mulați, toată lumea a râs spunând că Adrian minune a încurcat ținuta cu cea a soției. Look-ul de felină fioroasă a fost întregit și de blana care îi înconjura gluga.

Minune a făcut mișto și de Covid

Anul trecut, de Paște, Adi Minune, soția sa și niște prieteni au petrecut în Dubai. Acolo, artistul a intrat în mare cu masca pe figură și a făcut un filmuleț, tot plin de umor.

În Dubai nu existau restricţii cu privire la mască, iar oamenii puteau sta lejer pe plajă. Manelistul a glumit pe seama regulilor din România. Aici era obligatorie purtarea măștii atât pe plajă, cât și în mare. Această regulă a tot fost luată în râs de către internauți, care s-au întrebat cum ar trebui să intre cineva în apă cu masca de protecție pe față.

În timp ce filma, Minune a explicat de ce stă cu masca pe față în apă, deși în Dubai nu există această regulă. „Foarte bună apa. Eu mi-am pus masca în ocean, ce mare e asta? E gârla de la Ştefăneşti. Stau cu prietenul meu, Andrei, şi cu doamna mea. M-am scufundat. Asta a fost o caterincă, cu masca, care m-a terorizat o viaţă. Nu aveam eu destule măşti?! Vă pup, dragii mei!”, a transmis manelistul.