Știați? Al Pacino a fost arestat pentru jaf. Purta mască și avea armă de calibru

Știați? Al Pacino a fost arestat pentru jaf. Purta mască și avea armă de calibru
Celebru actor de la Hollywood, Al Pacino, a ales cele mai grele roluri din istoria cinematografiei. A devenit faimos după filmul ”Nașul”. Dintr-un ”nimeni”, a devenit star internațional. A fost arestat pentru jaf. Purta mască și avea armă de calibru.

Alfredo James „Al” Pacino  este unul dintre cei mai talentați actori din istoria cinematografiei. Nu o spunem noi, ci mulțimea de premii pe care le-a câștigat într-o carieră de peste 60 de ani.

Al Pacino a fost arestat pentru jaf. Purta mască și avea armă de calibru

Al Pacino a împlinit 81 de ani pe 25 aprilie, dar nu simte vârsta. Celebrul actor din ”Nașul”  nu s-a însurat vreodată, dar veșnic a avut o tânără la brațul său. A copilărit în cartierul Bronx din New York și, inevitabil, a făcut parte din diferite găști de cartier.

Nu i-a plăcut la școală, dar îi plăcea să imite actorii pe care îi vedea în filme. La un moment dat, a fost arestat pentru tentativă de jaf. A fost prins când era mascat și avea o armă de calibru asupra sa.

Întâmplarea se petrecea în noaptea de 7 ianuarie 1961, în Woonsocket, Rhode Island. O mașină de poliție a tras un vehicul suspect care înconjura de mai multe ori un bloc și a trecut de mai mulți ofițeri. Când s-au apropiat de mașină, au găsit trei bărbați care purtau măști negre și mănuși.

În portbagaj, ofițerii au găsit un pistol încărcat de calibru 38. Toți cei trei bărbați au fost acuzați pentru că purtau o armă ascunsă și au fost aduși la secția de poliție. Erau trei suspecți: șoferul Vincent J. Calcagni și pasagerii Bruce Cohen și Alphonse Pacino, în vârstă de 20 de ani, din New York City.

Al Pacino a fost arestat pentru jaf. Purta mască și avea armă de calibru

Al Pacino a motivat că este actor

Cauțiunea a fost stabilită la 2.000 de dolari, dar nici unul dintre tineri nu a putut plăti și au intrat în închisoare. Al Pacino ar fi petrecut trei zile. Este demn de remarcat faptul că ofițerul care l-a arestat și-a amintit că domnul Pacino a fost „foarte util” și a explicat că toți cei trei bărbați erau actori și că se îndreptaseră spre o slujbă de actorie pentru care aveau nevoie de armă ca suport.

Taxele au fost ulterior anulate. Poza tânărului actor, din față și profil, a făcut deliciul presei din acele vremuri.

Nu este cu totul în afara posibilității ca Al Pacino să fie prins într-o situație atât de întunecată, considerând că era un copil de stradă și un rebel în primii ani de adolescență.

Citiți toată povestea pe evenimentulistoric.ro


Susan Boyle, gospodina de la la Britain’s Got Talent, e acum multimilionară. S-a transformat din „rățușca cea urâtă” în „lebăda frumoasă”

Actrița Olivia Hussey, care a jucat rolul Maicii Domnului, era celebră de la 15 ani