Al Pacino și femeile care i-au marcat viața

Al Pacino și femeile care i-au marcat viața
Pe 25 aprilie, celebrul actor din „Scarface” va împlini 81 de ani. Nu vrea încă să cedeze titlul de ”devorator de femei”.

Îl cheamă Alfredo, dar în Bronx, cartierul în care a copilărit, era strigat Al. Părinții lui italieni l-au și americanizat, botezându-l și James. Alfredo James Pacino.

De multe ori, în interviurile oferite presei, Al Pacino a recunoscut că nu poate fi un bărbat fidel, că-i plac femeile.

A avut multe realții în anii tinereții, fie cu actrițe, fie cu fotomodele. În lumina reflectoarelor, însă, au rămas doar iubirile teribile din jurul vârstei de 50 de ani, pentru că în urma acestor povești de dragoste actorul a devenit tatăl a trei copii.

Ultimii ani i-a împărțit cu două femei tinere și frumoase. Una se zice că a fost părăsită pentru o nouă iubită, iar aceasta din urmă l-a lăsat în plata Domnului pe Pacino fiindcă îmbătrânise. Niciuna nu a beneficiat de averea de 165 de milioane de dolari a actorului.

Prima relație care a părut că-i va aduce lui Al Pacino statutul de bărbat însurat a fost cea cu profesoara de actorie Jan Tarrant. Era în 1988. Un an mai târziu, i se năștea primul copil. O fetiță, Julie Marie Pacino. Despre ea, tatăl spune că va fi o mare actriță, fiindcă în afara talentului moștenit, mama ei lucrează mult cu ea.

După nașterea lui Julie Marie, Pacino se desparte însă de mama fetiței. Cea de-a doua relație serioasă avea să vină câțiva ani mai târziu, când Al se îndrăgostește de partenera sa din film, actrița Beverly D’Angelo. Dragostea lor se consumă între anii 1996 și 2003. Au doi copii, băiat și fată, gemeni – Anton și Olivia, acum în vârstă de 20 de ani.

Beverly D’Angelo (68 de ani) a povestit într-un interviu despre momentul când ea și Al au devenit un cuplu. ”Eram de trei luni împreună când Al m-a privit în ochi și mi-a spus: Vreau să fii mama copiilor mei. Asta trebuia să aud”. După 7 ani, însă, actorul a părăsit familia, deși au trăit o mare iubire.

Anul 2013 l-a găsit într-o nouă idilă, cu o actriță argentiniană, Lucila Sole. El 73 de ani, ea, 34. A făcut furori momentul în care Al Pacino a dus-o la un festival de film de la Berlin. Lucile s-a îmbrăcat într-o rochie de dantelă neagră, care avea în față o căptușeală de catifea, dar spate îi arăta goliciunea în toată splendoarea. Pacino s-a simțit cel mai mândru bărbat. Vâlva pe care a stârnit-o partenera lui i-a plăcut maxim.

Un alt episod care i-a adus pe paginile principalelor publicații mondene s-a petrecut în 2017. El, 77 de ani, ea 38. Au fost surprinși de paparazzi pe o plajă din Golful Mexic. Ea, cu mâna în pantalonii lui, i-a pipăit părţile intime fără jenă, fără să-i pese că era fotografiată. S-au sărutat tot timpul, iar el nu s-a sfiit de asemenea să o pipăie pe sâni.

Marele actor este un zgârcit

Dar un an mai târziu, însă, Al Pacino începea o altă poveste de iubire cu actrița israeliană Meital Dohan, de 40 de ani.

La începutul anului 2020, după doi ani de relație, Al Pacino a apărut singur pe covorul roșu de la Oscar. Meital avea să facă o declarație uimitoare și… uluitoare pentru cel care fusese cunoscut ca ”devoratorul femeilor”. Ea a povestit publicaţiei The Times of Israel că a trebuit să ia o decizie foarte grea pentru ea, însă era inevitabilă. „Este greu să fii alături de un bărbat atât de în vârstă, chiar şi dacă este Al Pacino”, a spus actrița. A încercat să explice și că nu a stat lângă el pentru banii săi, dar, chiar dacă nu a vrut să spună că bărbatul e un zgârcit, lucrul exact așa a ieșit. „Nu îi place să cheltuiască bani. Nu mi-a cumpărat decât flori”, a declarat actriţa, dorind să explice că nu este motivată de interese financiare.

Azi, Al Pacino va fi partener cu Mădălina Ghenea

Astăzi, actorul se declară fericit: ”Am trei copii. Aceasta a fost o adevărată sursă de bucurie pentru mine, plus prietenii pe care i-am avut alături, oamenii pe care i-am cunoscut de-a lungul anilor, relaţiile pe care le-am avut. Totul a contribuit la călătoria uimitoare de până acum. Simt că sunt ok“.

Ultima apariție de senzație s-a petrecut zilele trecute. Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase actrițe din România, a apărut la braţul celebrului Al Pacino. Idilă? Nu, deocamdată. Ambii fac parte din distribuţia filmului „House of Gucci”.

Pelicula spune povestea asasinării lui Maurizio Gucci, nepotul celui care a creat celebra marcă italiană de modă. „House of Gucci” este regizat de Ridley Scott, iar Mădălina Ghenea o interpretează pe Sophia Loren.

Richard Gere din „Pretty Woman” este la a treia căsnicie. Cum arată soția sa, cu 33 de ani mai tânără. FOTO