Richard Gere din „Pretty Woman” este la a treia căsnicie. Cum arată soția sa, cu 33 de ani mai tânără. FOTO

Richard Gere din „Pretty Woman” este la a treia căsnicie. Cum arată soția sa, cu 33 de ani mai tânără. FOTO
Richard Gere, cunoscut pentru rolul din „Pretty Woman”, este la a treia căsătorie. Soția sa este cu 33 de ani mai tânără ca el. Ce zice aceasta de faimosul actor.

La cei 71 de ani ai săi, Richard Gere este același actor șarmant cu care și-a obișnuit fanii. Este căsătorit cu Alejandra Silva, în vârstă de 38 de ani, din anul 2018. Cei doi au împreună doi băieți și se declară extrem de fericiți de căsnicia lor. Pentru Richard Gere este a treia căsnicie, după ce primele două soții au fost Cindy Crawford și Carey Lowell. 

Richard Gere a treia căsnicie

Atât Gere, în vârstă de 71 de ani, cât şi tânăra lui soţie în vârstă de 38 mai au copii din fostele relaţii. Protagonistul Pretty Woman este tatăl lui Homer James Jigme, de 19 ani, făcut cu Carey Lowell, iar soţia lui mai are un fiu de şapte ani, Albert, rezultat din căsătoria cu omul de afaceri Govind Friedland. Povestea lor de dragoste autentică se completează cu o activitate în tandem extrem de întâlnită în rândul vedetelor – actele caritabile şi acţiunile sociale. „Mă simt ca într-un basm, sunt cea mai norocoasă femeie din lume! Povestea noastră de dragoste este cel mai dulce, cel mai romantic şi perfect vis pe care l-am avut vreodată”, a declarat Alejandra, emoţionată, pentru revista spaniolă Hola!, atunci când a devenit soţia actorului. 

Richard Gere a treia căsnicie

Richard Gere, la a treia căsnicie. Cine este și cum arată soția actorului 

Viaţa Alejandrei Silva s-a schimbat pentru totdeauna în primăvara anului 2015. Într-o zi de iunie a acelui an, paparazzii au surprins-o împreună cu actorul american Richard Gere la Festivalul de Film din Taormina. Imaginea a făcut înconjurul lumii şi cei doi au ajuns să confirme ceea ce era, până atunci, un secret: spanioloaica îl cucerise definitiv pe Don Juan de Hollywood încă din 2014 şi au ţinut relaţia secret. „Sunt însurat cu o femeie care meditează, e vegetariană, o mamă grozavă. Și găteşte minunat, face cele mai bune salate din lume!“, spunea Gere într-un interviu după nuntă. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere)

Cei doi sunt discreți în ceea ce privește viața personală. Își protejează copiii în rarele ocazii când postează pe rețelele sociale. Alejandra nu le-a arătat încă fața micuților, fiind mai discretă în ceea ce privește expunerea copiilor pe rețelele sociale. Paparazzi sunt mereu pe urmele lor, încercând să-i surprindă, dar au avut puține ocazii.

Foto: Instagram

Secrete despre cel mai îndrăgit animal de companie : câinele