Julia Roberts a învățat meserie de la niște prostituate. Ce povestește actrița

Julia Roberts a învățat meserie de la niște prostituate. Ce povestește actrița
În primavară s-au împlinit 30 de ani de la lansarea filmului ”Pretty woman” cu un succes imediat și mondial. Cum se explică? Julia Roberts povestește din culisele filmului.

Filmul trebuia să fie o dramă, bazată pe o poveste reală, despre prostituatele din New York. Însă, filmul a fost regândit și a fost transformat într-o comedie romantică cu un buget mai mare. Filmul a avut succes instant și a devenit unul dintre filmele din 1990 cu cele mai mari încasări și astăzi fiind unul dintre cele mai de succes intrări în genul comedie romantică, cu încasări estimate la 463 de milioane de dolari.

Julia Roberts a învățat meserie de la niște prostituate

Un film cu Richard Gere și frumușica Julia Roberts, atunci în vârstă de 23 de ani. Se baza pe o poveste reală a unor prostituate din New York. A fost rampa de lansare internațională a actriței Julia Roberts, acum în vârstă de 53 de ani.

Pentru acest rol, Julia Roberts a petrecut timp alături de câteva prostituate din Los Angeles înainte de a filma rolul din „Pretty Woman”. Ca să intre mai bine în rol, Julia Roberts a petrecut mai mult timp în jurul zonei cu prostituate din Hollywood, le-a urmărit ce fac și a stat de vorbă cu ele.

Filmul este despre prostituata Vivian Ward care este angajată de un om de afaceri foarte bogat, Edward Lewis, să fie escorta lui la mai multe întâlniri sociale și de afaceri, iar relația lor se dezvoltă pe durata șederii de o săptămână a lui Vivian la el în camera de hotel. În final, cei doi se îndrăgostesc, iar finalul este unul fericit.

Julia Roberts a primit porecla „Frumușica”

Barbara Marshall, fostă asistentă medicală și văduva regizorului filmului, Garry Marshall, a povestit că în acea perioadă ea lucra ca voluntară la o clinica gratuită din Los Angeles.

Când a primit un telefon de la soțul ei, în 1989, Barbara Marshall a rămas surprinsă: „Garry nu mă vizita niciodată la clinică pentru că era ipohondru și se temea să nu ia vreo boală. M-a întrebat, în schimb, dacă puteam să o primesc pe Julia, care voia să vorbească cu câteva dintre paciente. Am recrutat două femei tinere care veneau la clinică în mod regulat și le-am plătit cu câte 35 de dolari pentru a se întâlni cu actrița. Julia a vrut mai mult decât un simplu dialog și la un moment dat a plecat cu un grup de fete spre Hollywood Boulevard. Am fost îngrijorată. Dacă nu se intoarceau? Când grupul a revenit mai târziu la clinică, fetele i-au lăudat-o pe Julia Roberts și i-au spus că este «o doamna dură» care poate avea grijă de ea însăși și în față camerelor, și în spatele lor”, a povestit femeia, citată de filmnow.ro.

După rolul care i-a adus faima mondială, Julia Roberts a primit porecla „Frumușica”. Mai mult decât atât, revista People a desemnat-o de cinci ori „cea mai frumoasă femeie din lume”, deși au fost mulți cei care i-au contestat gradul de atractivitate.


Lucruri mai puțin cunoscute despre Regele Mihai I

Recomandarile noastre