Imagini inedite cu Cindy Crawford la 54 de ani, alături de familie. Fiica i-a moștenit frumusețea

Imagini inedite cu Cindy Crawford la 54 de ani, alături de familie. Fiica i-a moștenit frumusețea
La cei 54 de ani ai săi, fostul model și actriță Cindy Crawford are o familie frumoasă și unită, dar și un stil impecabil când vine vorba de aparițiile sale. În anii 90, când era la apogeul faimei sale, aceasta a marcat colaborări cu toate marile case de modă și era o obișnuită a coperților Vogue, Harper’s Bazaar și Elle.

Zilele acestea Cindy Crawford s-a bucurat de liniște împreună cu familia de Ziua Recunoștinței, astfel că modelul în vârstă de 54 de ani a distribuit vineri o fotografie pe contul ei de Instagram, care o arăta stând în picioare lângă cu soțul ei Rande Gerber, în vârstă de 58 de ani, și cei doi copii ai lor, Kaia, în vârstă de 19 ani, și Presley, în vârstă de 21 de ani.

În timp ce soțul ei a optat pentru o vestimentație casual, o cămașă lejeră cu nasturi, blugi albaștri și o pereche de adidași, actriță a fost mult mai elegantă, aceasta purtând o rochie galbenă cu model combinată cu o pereche de cizme din piele de căprioară bej, dar și părul șaten lăsat lejer pe umeri. 

În fotografie apar și copiii cuplului, Kaia (19 ani) și Presley,(21 de ani) care arată confortabil îmbracați pentru cină.  La cei 19 ani ai sai, Kaia a moștenit cu siguranță frumusețea celebrei sale mame, lucru observat cu ușurință în toate fotografiile postate de aceasta pe Instagram. 

O viață pe podium 

Modelul și-a început cariera în 1986 după ce a abandonat Universitatea Northwestern, unde a studiat pentru scurt timp ingineria chimică.

Originară din Illinois, Cindy a devenit rapid o figură foarte solicitată în lumea modei și a apărut pe coperțile revistelor precum Vogue, Cosmopolitan și Harper’s Bazaar, printre altele, iar în același timp a început a început să defileze pentru case de modă, Versace, Dolce & Gabbana și Chanel, fiind doar câteva dintre acestea.

Crawford a încetat modeling-ul cu normă întreagă în anul 2000 pentru a se concentra asupra vieții sale de familie și a afacerilor sale în plină dezvoltare. În anul 2017 a avut o apariție pe podium alături de Helena Christensen, Claudia Schiffer, Naomi Campbell și Carla Bruni cu ocazia unui omagiu adus regretatului designer Gianni Versace. 

Crawford și Gerber au o relație din 1998 și au ales să-și întemeieze o familie nu la mult timp după ce și-au pus pirostriile. Cindy a fost anterior căsătorită cu actorul Richard Gere, din 1991 până în 1995.