Kaia are 19 ani și a obținut un prestigios titlu în 2016, „Modelul anului”, acordat de Front Row și același titlu în 2018, la The Fashion Awards. Fiica lui Cindy Crawford este un „must have” al marilor case de modă în prezentări și cine reușește să o capteze în programele sale iese tot timpul câștigător.


Asta și pentru faptul că toată atenția se centralizează pe ea, fiind o copie fidelă a mamei sale, „atât ca aspect cât și ca atitudine și energie”, spun creatorii din lumea modei.

Cindy Crawford și-a început cariera la 16 ani și a devenit în scurt timp unul dintre cele mai apreciate modele din lume, statut pe care și l-a păstrat și în zilele noastre. Iată ce bine seamănă fiica ei cu ea!

Kaia a fost întrebată de publicația ET Online cum a fost copilăria ei cu o mamă atât de faimoasă. „Nu cred că te poți obișnui să ai o mamă atât de celebră, pentru că pur și simplu nu e normal”, a spus ea.

Ce avere a strâns Cindy Crawford din modelling și actorie

Conform unui top intitulat „Cele mai de succes femei din industria superfotomodelelor”, Cindy Crawford a adunat o avere de peste 100 de milioane de dolari.
Crawford a fost căsătorită cu actorul Richard Gere în perioada 1991-1995. Dar Kaia a fost rodul iubirii ei cu fostul model Rande Gerber, cu care mai are un copil – un fiu pe nume Presley Walker Gerber.

Foto: The Sun

„Syda”, fostul soț al Elenei Băsescu, numără zilele până la nuntă. Vă arătăm locul unde va fi petrecerea

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp