Fiica lui Cindy Crawford își sărbătorește ziua de naștere într-un mod care i-a șocat pe fani

Fiica lui Cindy Crawford își sărbătorește ziua de naștere într-un mod care i-a șocat pe fani
Fiica lui Cindy Crawford, Kaia Gerber, și-a sărbătorit cea de-a 19-a aniversare pozând goală într-un nou shooting. Kaia, care a împlinit 19 ani, s-a dezbrăcat și a pozat purtând nimic altceva decât o pereche de cizme lungi până la coapsă.

Kaia Gerber, care este fiica supermodelului Cindy Crawford și a afaceristului Rande Gerber, a împărtășit o fotografie cu cei 5,8 milioane de urmăritori de pe Instagram, chiar de ziua ei de naștere.

View this post on Instagram

nineteen 🖤

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Cindy Crawford mândră de fiica sa

Vedeta despre care se zvonește că se află în primele etape ale unei relații cu actorul australian Jacob Elordi, a sărbătorit joi împlinirea a 19 ani. Cindy Crawford i-a postat fiicei sale un mesaj emoționant de ziua ei, într-o postare pe Instagram.

„La mulți ani, nu atât de mica mea prințesă! Îți doresc sănătate și fericire și încredere pentru a fi cea mai bună versiune a ta. Atât de mândră de femeia în care te transformi”, a spus Cindy Crawford.

Mesaje de la celebrități pentru Kaia Gerber

Kaia a repostat pe Instagram Story o mulțime de urări primite de ziua ei de naștere de la prietenii ei faimoși. A inclus note pline de dragoste de la Hailey Bieber, Rita Ora, Naomi Campbell, Cara Delevingne și Bella Hadid, dar una dintre fotografiile postate a atras atenția fanilor mai mult decât restul.

Așezată printre multitudinea de fotografii de la prieteni a fost una dintre cele care împărtășea un sărut cu o brunetă. Povestea pare să o arate îmbrățișând-o pe prietena apropiată Heather Sage Blair, după ce aceeași imagine a fost postată pe pagina prietenei ei.

Postarea vine la doar câteva săptămâni după ce Kaia a fost văzută cu mâinile peste colega ei de pe podium, Cara Delevingne, la un protest Black Lives Matter. Perechea a continuat să demonstreze cât de intimă este legătura lor, dezvăluind că și-au făcut tatuaje asemănătoare.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp