Adrian Minune, experiență demonică: „A venit peste noi socrul meu care era mort şi a dat pătura jos de pe noi din pat”

Adrian Minune, experiență demonică: „A venit peste noi socrul meu care era mort şi a dat pătura jos de pe noi din pat”
Când spui Adrian Minune, te gândești la petrecere și voie bună. Artistul ascunde însă multe secrete.

Atât Adrian Minune cât și familia sa sunt persoane credincioase, cu mare frică de Dumnezeu. Și nu ar fi crezut niciodată că ar fi putut trece printr-un moment atât de înfiorător, când au fost asaltați de… fantome. Și nu este o glumă, iar Adrian, soția și soacra au trăit un adevărat șoc.

Adrian Minune, amintiri înspăimântătoare. „A venit peste noi socrul meu care era mort şi a dat pătura jos de pe noi din pat”

Toată povestea a început când lăutarul și ai lui s-au mutat într-un apartament nou cu ani în urmă. Toate bune și frumoase, până când fantomele au început să-și facă apariția și să-i sperie pe toți. Artistul a mărturisit că începuseră să se audă tot felul de zgomote ciudate și că se întâmplau diverse evenimente.

Soţia mea a văzut la etajul trei, doi copii la geam cu căciuli pe cap

În plus, atât soția cât și soacra au început să vadă lucruri nefirești. Și totul a culminat când Adrian a văzut fantoma socrului care trăgea pătura de pe el. În acel moment s-a hotărât să plece definitiv din acel loc. „Am cumpărat un apartament şi s-au întâmplat nişte lucruri ciudate. Nu credeam că există răul până când nu am fost la un schit şi am văzut cum se scotea necuratul dintr-un om. Aşa, ne-am mutat în apartament şi apoi am început să auzim zgomote ciudate.

Soţia mea a văzut la etajul trei, doi copii la geam cu căciuli pe cap. Apoi, soacra mea a văzut în uşa camerei un bărbat îmbrăcat în pardesiu negru. Altă noapte a venit peste noi socrul meu care era mort şi a dat pătura jos de pe noi din pat. Am vândut apartamentul, ne-am mutat de acolo.”, a povestit cu ceva timp în urmă Adrian Minune.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre