Adrian Mutu a ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă cu antrenorul Rapidului

Adrian Mutu a ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă cu antrenorul Rapidului
Unul dintre cei mai îndrăgiți sportivi ai României, Adrian Mutu, are probleme de sănătate. A ajuns pe mâna doctorilor.

Adrian Mutu trece prin momente grele, fiind dus de urgență la Spitalul județean de urgență de la Târgu Jiu.

Adrian Mutu a ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă cu antrenorul Rapidului

Situația delicată pentru Adrian Mutu. Fostul fotbalist, acum antrenorul echipei Rapid, a fost dus de urgență la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, de dimineață. Potrivit surselor Antena 3, acesta a fost însoțit de medicul echipei de fotbal Rapid. Imediat lui Mutu i s-au făcut toate investigațiile necesare. Nu s-a recomandat internarea, dar se pare că are un început de apendicită.

„Am trăit momente cumplite, am fost singur, i-am urat «Noapte bună!» depresiei”

În cartea pe care a lansat-o recent, admiratorii vor descoperi evenimente din viața sa tumultoasă alături de cele trei femei, Alexandra Dinu Consuelo Gomez și partenera lui de acum, Sandra Bachici. Dar și mărturisiri șocante despre cazul „Cocaina”.

„Da, am greșit! O dată tare, de alte câteva ori ceva mai domol și nu mă voi ascunde niciodată în a recunoaște asta. Am trăit momente cumplite, am fost singur, i-am urat «Noapte bună!» depresiei. Dar am avut forța de a reveni, de a porni de la minus infinit, de a lupta, pentru a demonstra că pe viață nu s-a tras oblonul la 24 de ani.

„Am făcut rău familiei, unii au suferit din cauza mea”

Eram Adrian Mutu, un fotbalist cu un salariu săptămânal de star de cinema, cu o mașină ultimul tip și cu bonusuri de performanță. Trăiam la Londra, un oraș ce te înghițea cu totul dacă nu dejucai jocul la ofsaid, proaspăt divorțat, fără posibilitatea de a-mi vedea fiul de doi ani, fără prieteni adevărați, dar cu poză pe prima pagină a tabloidelor ce vindeau, zilnic, 800.000 de numere. (…)

Am făcut rău familiei, unii au suferit din cauza mea. Am înțeles asta, știu unde pașii n-au urmat drumul potecii, tocmai de aceea nu vreau ca și alții să treacă prin ce am trecut eu. Am fost catalogat eronat, arătat cu degetul, dat exemplu la rubrica «Așa, nu!». Uneori, meritat, altă dată, nu!. (…) „Niciodată n-am trădat două lucruri: fotbalul și țara”, a spus Mutu, potrivit GSP.