Adrian Mutu, așa cum nu l-ați mai văzut. E impresionant ce a putut face

Adrian Mutu, așa cum nu l-ați mai văzut. E impresionant ce a putut face
Adrian Mutu este unul dintre cei mai urmăriți oameni din sportul autohton. Fotbalistul nu mai are nevoie de nicio prezentare, însă gestul pe care l-a făcut în prima zi din an a luat prin surprindere pe toată lumea.

Adrian Mutu și-a încântat fanii de pe Instagram cu o postare specială. Fostul internațional român a apărut alături de soția sa, Sandra. Pe 1 ianuarie, Sandra își serbează ziua de naștere. Frumoasa nevastă a lui Mutu a împlinit 28 de ani. Cu această ocazie, Adrian Mutu și-a luat la dans soția, și, mai mult decât atât, i-a făcut una din cele mai frumoase declarații de dragoste care se pot face în public.

„La mulți ani, iubita mea ♥️ Tu  ești acea femeie care mi-a transformat imperfecțiunile în perfecțiuni, doar prin atingerea dragostei tale. Te iubesc, frumoasa mea soție!”, a scris Adrian Mutu, sâmbătă dimineața, pe contul său de Instagram.

Adrian Mutu se pregătește să preia naționala României

Adrian Mutu a ales să petreacă acasă Revelionul. El este unul din favoriții pentru a prelua, de pe poziția de antrenor, naționala României, presa scriind încă de la începutul lunii trecute că Adrian Mutu, 42 de ani, ar putea să îl înlocuiască pe Mirel Rădoi. Înainte de a fi prioritatea celor de la FRF, Adrian Mutu a negociat cu Kisvarda, echipă aflată pe locul 2 în campionatul Ungariei.

În final, „Briliantul” a renunțat la oferta maghiarilor pentru a prelua echipa națională. Chiar dacă anunțul oficial nu a apărut încă, ungurii sunt cei care au făcut lumină în acest caz. Directorul sportiv al echipei maghiare, Attila Revesz, a anunțat zilele trecute că negocierile cu antrenorul român au picat.

Adrian Mutu se află la cea de-a treia căsătorie. Sportivul care va împlini 43 de ani pe 8 ianuarie a fost căsătorit în trecut cu Alexandra Dinu (2001-2003) și apoi cu Consuelo Matos Gomez (2005-2013). El și-a unit destinul de Sandra Bachici în anul 2015. Cu toate soțiile are copii. Cu Alexandra, un băiat, cu Consuelo – două fete, iar cu Sandra un băiat. Acum se stăduiește să-i apropie ca frați, fiindcă toți trăiesc departe unii de alții.

Sursa foto – video: Instagram