Reacția emoționantă a fiul lui Adrian Mutu, când și-a văzut pentru prima oară surorile! E chiar acum alături de ele

Reacția emoționantă a fiul lui Adrian Mutu, când și-a văzut pentru prima oară surorile! E chiar acum alături de ele
Adrian Mutu este cel mai fericit tătic. Lipsește însă ceva ca să fie cu adevărat fericit.

Adrian Mutu s-a făcut bărbat de casă. A lăsat deoparte tot ce a fost rău și vrea să demonstreze tuturor că e și un tată responsabil.

Tiago, fiul lui Adrian Mutu, și-a cunoscut surorile. Cum a reacționat micuțul

Recent, Adrian Mutu și-a luat soția și pe fiul lor, Tiago, și a plecat în Republica Dominicană. Se topea de dorul fetițelor pe care le are din căsnicia cu Consuelo. În plus, a fost și un motiv pentru ca Tiago să-și cunoască surorile. Iar frumușelul de patru ani și jumătate a fost extrem de  încântat.

Briliantul va sta cu copiii săi o săptămână și se anunță o distracție pe cinste. Acesta a așteptat mult acest moment pentru că, din păcate, nu le poate vedea pe fetițe atât de des pe cât și-a dori, în schimb comunică mereu la telefon. Adriana și Maya au luat din frumusețea mamei lor și locuiesc alături de aceasta după despărțirea de fotbalist.

„E uimit și impresionat de surorile lui”

„Mă întorc vineri. Am venit să vizitez fetele și să îl cunoască și ele pe fratele lor, Tiago. Din cauza pandemiei nu am putut să ne mișcăm, nici eu și nici ele. Înainte de asta, Tiago era mult prea mic ca să poată merge cu avionul. Tiago e foarte bine, e fericit. E în mare toată ziua, se joacă.

E uimit și impresionat de surorile lui. Și ele sunt la fel! Ele vorbesc în engleză, iar Tiago știe și engleză, deci se înțeleg foarte bine. E totul bine! Lipsește doar Mario din poza asta pentru a fi totul perfect!”, a declarat Adrian Mutu.

Care e regretul Briliantului

Fericirea lui Mutu ar fi fost deplină dacă la această întâlnire de familie ar fi participat și fiul lui cel mare, Mario, rodul iubirii cu Alexandra Dinu. Acesta a preferat ca momentan să se mute în România alături de mama lui, iar în ultima perioadă petrece tot mai mult timp alături de Adrian. În ceea ce o privește pe Alexandru, aceasta își adoră copilul și spune că va fi de acord cu orice decizie a lui.

„Ne înțelegem foarte bine, îl simt că începe să se maturizeze. A avut și el momentele lui de rebeliune în perioada adolescenței. Acum este mult mai matur; este un băiat inteligent și sensibil și cred că are posibilitatea de a face orice își dorește în viață, dacă își dorește cu adevărat și dacă va munci. Alegerile, evident, îi aparțin.

Îi dau sfaturi și mă implic și voi fi întotdeauna lângă el atunci când va avea nevoie de mine.  Decizia îi aparține. El a fost învățat să fie un cetățean al lumii. Vorbește 4 limbi la perfecție, a locuit în mai multe țări și a experimentat diferite culturi, a cunoscut oameni de tot felul și a avut parte de numeroase experiențe care, cu siguranță, îi vor folosi în viață. Nu a decis să se stabilească în România; se află aici momentan și este fericit să petreacă mai mult timp cu tatăl lui”, a povestit Alexandra Dinu.

Sursă foto: fanatik