Adrian Mutu, un băiat timid. „Când sărea butonul de la bluză ziceai că ai câștigat Champions League”

Adrian Mutu, un băiat timid. „Când sărea butonul de la bluză ziceai că ai câștigat Champions League”
Adoratul domnițelor, Adrian Mutu a fost în tinerețe un băiat extrem de timid. În cartea sa aubiografică, Briliantul a povestit, cu umor, despre perioadele în care aproape că nu îndrăznea să ia o fată de mână.

De asemenea, antrenorul a vorbit și despre prima sa mare iubire, nimeni alta decât Irina Neagu, fosta handbalistă la Oltchim, Viborg, Toulon și echipa națională. În prezent, fosta sportivă este manager la o companie cu sediul în Luxemburg.

După mai multe relații și căsătorii ratate, Adrian Mutu și-a găsit fericirea în brațele actualei soții care l-a potolit și l-a făcut băiat de casă. Și chiar unora nu le vine să creadă, în adolescență Adrian Mutu a fost un băiat extrem de timid, care își făcea strategii chiar și câteva luni până a ieși cu o fată în oraș și a o săruta.

„Aveam atacul în minte, dar când ne vedeam nu puteam mai mult de „Bună, eu sunt Adi, ce faci?”

„Mă îndrăgostisem de Irina Neagu, handbalista de lot olimpic, viitoare campioană mondială de tineret. Ne cunoscuserăm la un Bal al bobocilor, la Casa Studenților. Era cu trei luni mai mare ca mine și învăța la ”Ion Barbu”, la doi pași de blocul meu.

În tinerețe am fost foarte timid. Ca să încep să vorbesc cu o fată trebuia să îmi fac un plan întins pe câteva luni și, când ne întâlneam, nu mai știam ce să spun.

Adrian Mutu are cea mai frumoasă familie

Aveam atacul în minte, dar când ne vedeam nu puteam mai mult de „Bună, eu sunt Adi, ce faci?”, banalități specifice vârstei”, a mărturisit Briliantul.

„Eram cel mai mare specialist în săruturi din lume la vremea aceea, pentru că unul singur dura două ore”

Celebrul fotbalist își amintește cu drag de primul sărut, după mulți kilometri făcuți prin oraș și doar câteva cuvinte rostite. „Gata, uitasem tot! Cred că am adunat, la prima relație, 3 milioane de kilometri făcuți prin oraș, un ținut de mână și patru cuvinte rostite.

Pot spune că am încercuit Piteștiul de mii de ori! Și mai vorbeam, așa, o dată la o oră și jumătate: Ce faci?, Bine, bine!. Și asta era tot! Când am sărutat-o prima oară, voiam să fi făcut asta cu vreo 3 ore înainte, dar de unde tupeu? Puteam spune că eram cel mai mare specialist în săruturi din lume la vremea aceea, pentru că unul singur dura două ore!

Când sărea butonul de la bluză ziceai că ai câștigat Champions League… Asta dacă fata era de vârsta mea. Dacă era mai mare, începeam planul din ianuarie și făceam primii pași prin iunie!”, a povestit Adrian Mutu în ”Revenirea din infern”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre