Adrian Năstase pe blog: „Ieri, fiul nostru, Mihnea, s-a căsătorit”. Peste 10.000 de like-uri la poza cu mirii

Adrian Năstase pe blog: „Ieri, fiul nostru, Mihnea, s-a căsătorit”. Peste 10.000 de like-uri la poza cu mirii
Fostul premier al României, lider PSD, a marcat pe blogul său evenimentul familiei din 4 septembrie 2021. A făcut-o abia a doua zi.
Presa a anunțat încă de sâmbătă dimineața că Mihnea Năstase și iubita sa, Corina, își vor oficializa relația în fața ofițerului stării civile și în fața lui Dumnezeu. Evenimentul zilei a fost primul site care a oferit primele poze de la cununia civilă, iar seara, o fotografie superbă cu mașina decapotabilă în care se aflau mirii.
Adrian Năstase, în rol de tată și de socru mare, a marcat nunta fiului cel mic în această seară de 5 septembrie, dorind să ofere fanilor săi de pe blog o fotografie frumoasă cu Andrei și Corina când ies din biserică, uniți ca soț și soție.
Fotografia și linkul de la postare le-a pus și pe pagina sa de Facebook. În trei ore, postarea fostului premier primise peste 10.000 de like-uri și mii de comentarii.
„Ieri, fiul nostru, Mihnea, s-a căsătorit”

„Ieri, Mihnea si Corina s-au căsătorit. In felul acesta, ei au oficializat o prietenie care durează de mai multi ani.

De dimineată – căsătoria civilă, apoi ceremonia religioasă si seara – petrecerea cu rudele si prietenii.

Am avut noroc de o vreme de toamnă superbă si de o atmosferă deosebită la Clubul diplomatic – locul unde s-a desfăsurat petrecerea.

Le-am urat să se iubească, să se ajute in viată si să se pretuiască unul pe altul”, a scris pe blog Adrian Năstase, fostul premier, despre nunta fiului său cel mic.