Adrian Năstase are un fiu care-i seamănă perfect. Dar Mihnea nu vrea în politică, ci în afaceri

Adrian Năstase are un fiu care-i seamănă perfect. Dar Mihnea nu vrea în politică, ci în afaceri
Mihnea, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase,  are planuri mari pentru acest an. definitivează ce a început să „construiască” anul trecut.

Adrian Năstase are un fiu care-i seamănă perfect. Dar băiatul nu vrea în politică, ci în afaceri. El s-a gândit bine încă de anul trecut și a investit. Mezinul lui Năstase îşi face un camping modern pe plaja de la Corbu. TeePee Corbu va fi inaugurat pe 29 mai. Iar cu o zi înainte, Mihnea, iubita sa, Corina, și prietenii lor, invită voluntarii să facă o curățenie generală în zonă, și să curețe rezervația de pet-uri.

Campingul de la Corbu trebuia inaugurat anul trecut, dar din pricina pandemiei, totul a fost amânat pentru vara aceasta.

„Cu o zi înainte, ne dorim ca proiectul Teepee Corbu să fie o oază de natură. Trebuie să protejăm zona biosferei! Cu ocazia aceasta vrem să lansăm o invitatie pentru data de 28 mai, pentru strângerea plasticului din zona rezervaţiei”, se arată pe pagina de Facebook a campingului.

Adrian Năstase are un fiu care-i seamănă perfect

La Corbu se găsește una dintre cele mai frumoase plaje din România. De fapt, e una din ultimele plaje virgine de lșa noi, arie protejată. Plaja Corbu este inclusă în Rezervaţia Deltei Dunării. Plaja este foarte lată și nu este amenajată. Exact pentru acest lucru în ultimii ani este tot mai căutată de turiştii care fug de aglomeraţia din staţiunile consacrate ale litoralului.

În apropiere nu se găsesc magazine și nici restaurante. În plus, este interzisă camparea cu corturi sau cu rulote la mai putin de 100 de metri de malul apei, fiind o arie naturală protejată. Potenţialul zonei i s-a părut fascinant lui Mihnea Năstase (27 de ani), fiul cel mic al fostului premier. Adrian Năstase are un fiu care-i seamănă perfect. Se vede fizic și vă arătăm și fotografii.

Doar că băiatul nu are niciun chef de politică. Încă.  Împreună cu iubita sa, Corina Corolevschi (31 de ani), Mihnea s-a apucat de afaceri. Corina, supranumită „Prinţesa Constanţei”, este fostă campioană balcanică şi naţională la atletism, este fiica lui Constantin Corolevschi, cunoscut pentru afaceri  în turism, exportul de cherestea şi reparaţii navale. Așa că au avut de unde învăța.

Mihnea și Corina au ridicat la Corbu aici un complex turistic de inspiraţie amerindiană. Proiectul se numeşte TeePee Corbu şi este compus în principal din corturi cu dotări de lux în interior și paturi matrimoniale, mai multe module, cu restaurant, ring de dans, parcare, conform constanta.info.

Camping construit în aria protejată?

„Am început să lucrăm de ceva timp la proiectul TeePee Corbu – un loc unde îţi poţi lăsa încălţările pline de griji la intrare, iar totul devine despre prieteni, muzica bună şi momente frumoase. Putem spune că TeePee este despre natură. Sau că TeePee este despre sălbăticie. În acelaşi timp, începând cu 29 mai, TeePee este despre om şi comunitate”, a spus Corina Corolevschi, pentru replicaonline.ro.

Corina e iubita și partenera lui Mihnea Năstase. Totul va fi gata la sfârşitul lunii mai, iar afacerea este derulată prin doua firme, unde cei doi sunt co-acţionari. În prezent, Mihnea Năstase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase, este consilier politic la Delegaţia Socialistă din Parlamentul European.

Sursa forto: Facebook

Cum este fotomodelul Kate Moss în pat. Plătești minim 15.000$ și poți afla. VIDEO