Mai ceva ca-n desenele animate. O pisică neînfricată a fugărit un coiot. VIDEO

Mai ceva ca-n desenele animate. O pisică neînfricată a fugărit un coiot. VIDEO
Sunt momente în care personajele din desene animate își găsesc corespondenți în realitate, iar acesta este unul dintre ele. O pisică neînfricată a fugărit un coiot. Momentul a devenit viral.

Pisica poate ajunge să fie cel mai fidel paznic, după cum o demonstrează chiar un video care a devenit viral pe Twitter. O pisică neînfricată a fugărit un coiot. Totul a fost surprins de către polițiștii din cadrul Departamentului de Poliție Port Moody, undeva la 4 dimineața.

O pisică neînfricată a fugărit un coiot

Clipul filmat de Departamentul de Poliție Port Moody, British Columbia, arată un coiot care se ascunde în jurul unei parcări noaptea, înainte ca o pisică neagră rătăcită să sară de sub o mașină parcată și să alunge animalul sălbatic.

„Lucrurile pe care le văd ofițerii de patrulare la ora 04:00 … pisica 1, coiot 0. #portmoody #neveradullmoment @PMPDcat”, au scris ei, împărtășind videoclipul vineri pe Twitter. Postarea a depășit de atunci 20.000 de vizualizări. „Wile E. Coyote a aflat că Sylvester are temperament”, a scris un utilizator Twitter. „De aceea prefer pisicile în locul câinilor”, a scris un altul.

Internauții, îngrijorați de siguranța pisicuței

Au existat îngrijorări în răspunsurile tweet-ului referitor la posibilitatea ca animalul sălbatic ar face parte dintr-o haită și să nu atragă pisica spre o ambuscadă, așa cum procedează coioții. Dar departamentul de poliție i-a asigurat pe urmăritori că pisicuța a fost nevătămată. „Din fericire, nu este cazul”, au scris ei ca răspuns la îngrijorări. „Am urmărit coiotul singuratic până a ieșit din zonă”, a explicat poliția. „Și aceeași pisică a fost văzută făcând ture în parcare din nou dimineața devreme!”

Guvernul British Columbia a publicat resurse cu privire la aparițiile de coioți – observând că „în general nu reprezintă o amenințare pentru oameni” – și a furnizat o listă de măsuri de siguranță pe care oamenii le pot lua dacă se întâlnesc cu unul dintre animale. 

Foto: Facebook

Noul serial „Familia Addams” se filmează în România. Un mare actor ar putea fi cap de afiș

Recomandarile noastre