Pisica-lup virală pe TikTok. Seamănă cu un vârcolac!

Pisica-lup virală pe TikTok. Seamănă cu un vârcolac!
Proprietarul unei pisici a rămas uimită când a descoperit că pisoiul ei era de fapt o pisică-lup incredibil de rară.

Pisica-lup care seamănă cu un vârcolac. Brianna Walton, în vârstă de 29 de ani, se temea că pisicuța ei de șapte luni, Gracie, ar putea fi bolnavă, după ce a început să piardă grămezi uriașe de blană.

„Avea vreo cinci săptămâni când a început să își piardă blana”

Iubitoarea de animale creștea două pisici adulte. Una dintre acestea a născut mai mulți pisoi, printre care și Gracie. Brianna, care lucrează ca fotograf, a decis să o țină pe Gracie ca animal de companie pentru ea însăși. La doar cinci săptămâni și-a dat seama că ceva nu era în regulă când a început să-și piardă toată blana.

„Gracie avea vreo cinci săptămâni când a început să își piardă blana. A pierdut apoi multă blană în următoarele două săptămâni și am devenit foarte îngrijorată. M-am gândit că era bolnavă. Așa că am decis să o duc la medicul veterinar. 

Au analizat fără teste și au ajuns la concluzia că era probabil febră, dar că era perfect sănătoasă și nu mai avea nevoie de o atenție specială”, spune stăpâna animalului.

Pisica-lup sau Lykoi

În timp ce Brianna era convinsă că animalul său de companie felin ar fi putut suferi de un fel de boală nediagnosticată, a fost complet uimită când un veterinar i-a spus că această cădere a blanei a fost de fapt cauzată de o rară mutație genetică, făcând-o o pisică-lup.

Pisicile-lup, care sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de Lykoi, sunt pisici domestice cu un singur strat de blană care cade la fiecare șase luni. După ce le cade o mare parte din blană acestea seamănă izbitor cu vârcolacii.

După ce a aflat că pisica ei este de fapt sănătoasă, Brianna a început să împărtășească clipuri cu felina pe TikTok și a devenit rapid o senzație virală, datorită aspectului ei neobișnuit.

„Gracie arată ca un vârcolac și cred că asta este cel mai tare. Oamenii spun că nu au auzit niciodată de o pisică-lup, dar acum că au văzut, vor și ei una”, a spus Brianna.

Un veterinar din Administrația primarului Fritz pune umărul la „debarcarea” directorului Filarmonicii „Banatul”

Recomandarile noastre