Adrian Sârbu a mai dat drumul la o televiziune. Ultimele detalii

Adrian Sârbu a mai dat drumul la o televiziune. Ultimele detalii
În ultima vreme afacerile mogulului de la Pro TV par să meargă strună. Acesta cere noi licențe și le primește. Are așa de multe încât s-a decis să mai și renunțe la unele din ele. 

Adrian Sârbu a mai dat drumul ieri la o televiziune. De fapt, vor fi două noi canale de știri. El a primit decizia de autorizare de la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA). Compania lui Adrian Sârbu a obţinut autorizare pentru Smart TV şi Aleph Business. Deși a solicitat inițial licență și pentru postul Aleph Comedy, a renunța la aceasta.

Smart TV, televiziunea în care sunt parteneri Adrian Sârbu şi Marius Tucă, a primit autorizarea din partea CNA şi de ieri a început să emită pe rețeaua RDS&RCS. Invitat permanent va fi Ion Cristoiu.

Autorizarea s-a realizat cu voturi unanime. Noul post tv va aloca 40% din timpul de emisie unor programe informative. 2% din grilă vor fi ocupate de programe educative și 4% de cele culturale.

Cât s-a investit în Smart Tv

Publicul țintă al noului post tv e din mediul urban, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 54 de ani, cu studii superioare şi cu un venit mediu lunar de peste 1.000 de euro.

Aleph Media a obţinut decizia de autorizare şi pentru postul de televiziune Aleph Business. Atât Aleph Business, cât şi Smart TV au decizie de autorizare pentru difuzarea prin reţele de comunicaţii (pot ajunge la distribuitori prin diverse modalităţi tehnice – fibră optică, de exemplu). Cele două posturi au renunţat la licenţa clasică prin satelit. Smart TV a primit termen să înceapă emisia luni, 6 iunie, cel târziu. Aleph Business se poate lansa până pe 25 iunie cel târziu.

Potrivit datelor prezentate la CNA, televiziunea Smart TV va avea un buget de investiţii în programe de aproape 2,1 milioane de euro. Dintre acestea, 1,6 milioane de euro vor fi investiţi în producţie locală, iar 460.000 de euro în achiziţie de programe. Investiţiile în echipamente se ridică la 150.000 de euro.

Superputere de gravidă. Ce a fost capabilă să facă Gabriela Oțil la aniversarea relației

Recomandarile noastre