Superputere de gravidă. Ce a fost capabilă să facă Gabriela Oțil la aniversarea relației

Superputere de gravidă. Ce a fost capabilă să facă Gabriela Oțil la aniversarea relației
Dani Oțil și soția sa, Gabriela, sărbătoresc 3 ani de relație. pentru asta, cei doi au plecat la Milano, conștienți cp după ce li se va naște băiatul va urma o perioadă în care nu vor avea atâta mobilitate.

A dat dovadă de o adevărată superputere de gravidă, iar Dani a dat-o de gol, iată așadar ce a fost capabilă să facă Gabriela Oțil la aniversarea relației.

Dani Oțil și partenera lui de viață, Gabriela Oțil, au decis să sărbătorească trei ani de relație în Italia, la Milano. Dani a tot glumit pe Instagram că soția lui însărcinată l-a plimbat numai prin locații cu mâncare. Ea și-a demonstrat superputerile de gravidă, „devorând” la propriu bunătăți italiene.

Ce a fost capabilă să facă Gabriela Oțil la aniversarea relației

Dani Oțil a deconspirat-o pe Gabriela. Viitoarea mămică a mâncat o pizza întreagă în timp ce el abia a putut da gata o jumătate. Cam așa a decurs aniversarea. Prezentatorul TV a publicat pe rețelele de socializare o serie de filmulețe demonstrând că experiența lor din vacanță a fost mai mult una culinară. Gabriela mărturisește: „primul obiectiv turistic vizitat: cea mai bună pizzerie din Milano! Urmează gelato”. ”Am vrut să urcăm pe celebrul dom din Milano, la 40 de ani nu l-am văzut. Dar am ajuns la înghețată”, a mărturisit Oțil.

Ce a fost capabilă să facă Gabriela Oțil la aniversarea relației

În finalul primei zile la Milano, cei doi s-au filmat la masă. Au avut parte de o cină romantică, din care n u a lipsit nici vinul. Oțil a glumit pe seama duratei relației. „Trei ani, se simt ca unul”, a spus prezentatorul TV în timp ce, fără voce explică faptul că realitatea e alta. Gabriela avut și ea ceva de spus. Concis și cu paharul cu vin roșu în mână: „Să sperăm că nu durează numai trei ani (relația), că noi doar ce ne-am căsătorit”. Dani Oțil a preferat să bea vin alb la cina aniversară.

Sursa foto: Instagram

Jodie Foster va primi trofeul Palme d’Or. Motivația organizatorilor

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri