Iubita lui Dani Oțil arată cât de mare i-a crescut burtica. Gabriela Prisăcariu spune ce ar mânca non-stop

Iubita lui Dani Oțil arată cât de mare i-a crescut burtica. Gabriela Prisăcariu spune ce ar mânca non-stop
Parcă e concurs de mămici și burtici în showbizul românesc. sunt deja multe însărcinate și vești în aceast sens nu contenesc să apară. Cea mai urmărită e logodnica lui Dani Oțil.

Aceasta și-a emoționat teribil fanii cu ultima postare. După ce a purtat costume largi cu talia marcată, Gabriela Prisăcariu arată cât de mare i-a crescut burtica. Chiar a spus într-o intervenție pe Insta Story că i se pare că oamenii au devenit prea agresivi pe stradă, după instituirea programului scurt pe terase și la magazine. Drept pentru care s-a grăbit acasă.

Din liniștea căminului conjugal, îmbrăcată în colanți, logodnica prezentatorului emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a decis să dezvăluie lumii ceea ce, până acum, a ținut ascuns.

Gabriela Prisăcariu arată cât de mare i-a crescut burtica

Chiar în ultimele postrări a etalat ținute atrăgătoare, asortând un costum roz degajat cu un sutien de dantelă de exact aceeași culoare. Dar acasă, Gabriela a pus pe ea niște colanți negri și un tricou. Iar când și l-a ridicat, toată lumea a putut să vadă ce burtică mare are aceasta.

Gabriela Prisăcariu arată cât de mare i-a crescut burtica

Blondina s-a filmat în oglindă, în timp ce-și arăta burtica de gravidă. Logodnica lui Dani Oțil este însărcinată în patru luni. Iar de când a anunțat că este însărcinată, Gabriela Prisăcariu a devenit și mai activă pe rețelele de socializare. Ea a dezvăluit că are o sarcină mai problematică, astfel că i s-a recomandat să nu mai facă exerciții la sala de forță. Acum Gabriela caută un studio unde poate face yoga.

În plus, având în vedere poftele de mâncare de neoprit, despre care a povestit zilele trecute, modelul a cerut sfaturi despre creme anticelulitice potrivite femeilor gravide. Semn că mâncatul excesiv și lipsa sportului își arată semnele, iar tânăra nu vrea defel să arate rău.

Gabriela Prisăcariu arată cât de mare i-a crescut burtica

Așa cum rețete și vedete a scris, Gabriela Prisăcariu se lăuda cu gene bune și o grijă deosebită la alimentație. „Am niște gene foarte bune, le moștenesc de la mama mea, așa că să nu vă mai întrebați de ce mi se spune Miss Funduleț. Cu greutatea nu am avut niciodată probleme.

Nu mănânc produse fast-food, ci doar ce gătește mama mea: sarmale, ciorbițe, clătite, cozonaci, plăcinte și multe altele. (…) Îmi place să mă antrenez singură, pentru că îmi cunosc bine corpul și știu ce părți să lucrez. Petrec cam o oră și jumătate la sală și încerc să ajung zilnic”, a mărturisit modelul în vară, într-un interviu.

„Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță”

Acum lucrurile s-au mai schimbat. „Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișcare deloc. Trebuie să stau liniștită, am pus 2 kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță”, a spus Gabriela Prisăcariu pe contul său de socializare.

Sursa foto: Instagram

 Cum arată Adrian Năstase în costum de baie la 70 de ani