Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană și-au spălat din nou rufele în public: ”Nesimțitule, trezește-te la realitate”

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană și-au spălat din nou rufele în public: ”Nesimțitule, trezește-te la realitate”
Chiar dacă sunt despărțiți de multă vreme și Silviu Prigoană și-a refăcut viața, Adriana Bahmuțeanu și afaceristul nu au îngropat securea războiului.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, ceartă în direct în emisiunea lui Dan Capatos. Dacă afaceristul i-a aruncat cuvinte grele, bruneta și-a dat arama pe față.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană și-au spălat din nou rufele în public: ”Nesimțitule, trezește-te la realitate”

De ani buni, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană nu au găsit o cale să se comporte civilizat, măcar de dragul copiilor. Recent, după ce instanța a decis să petreacă împreună zilele de naștere ale copiilor, cei doi au izbucnit în emisiunea lui Dan Capatos.

La fel de aprigi ca întotdeauna, Adriana și Silviu au uitat că sunt auziți de o țară întreagă și au spus tot ce aveau pe suflet. Afaceristul a pornit scandalul după ce a acuzat-o pe fosta soție că a fugit cu copiii de la mall. „Nu toate deciziile instanței sunt perfecte.

Mai sunt și unele imperfecte, de exemplu, asta. Doamna Bahmuțeanu a fugit cu copiii mei de la mall, să se ascundă că-și pierdea contractul la Antena 2, să mai facă puțin circ și să se ascundă la o prietenă. Apoi mi-a trimis actele de divorț. Eu m-am dus la notariat și am făcut un act în care am fost de acord cu tot ce a cerut doamna.

Copii, nume purtat anterior, pensie alimentară, tutelă, absolut tot. După trei ani, instanța mă obligă să țin copiii la mine. Eu nu înțeleg de ce mă obligă instanța să fac așa ceva, când eu am renunțat la ei în scris. Vă arăt documentul. Acum am aflat că e o obligație tutela, nu un drept.

După doi ani de procese în care s-au cheltuit sume mari, doamna a semnat că e de acord ca cei mici să învețe la o școală privată. Dar cum a semnat? După ce l-a bătut pe copil cu o curea și l-a legat”, s-a plâns Prigoană.

„Dacă mai spui un singur lucru despre ceva ce nu am făcut, ai să suporți consecințele”

La auzul acestor cuvinte, bruneta i-a replicat că știa toată lumea că ea vrea să-l părăsească, în plus i-ar fi clonat și telefonul. „Știa toată lumea că vreau să plec, inclusiv șoferul tău.(…) Nu am nici o faptă penală, nu am bătut copiii, vă arăt decizia Parchetului General. Să nu mă mai acuze, să nu mă denigreze.

(…) Maximus a vrut să se sinucidă, ai uitat? Îl băteau copiii la școală. Nu l-am bătut eu. Rugămintea mea e să mă respecți că sunt mama copiilor tăi. (…) Dacă mai spui un singur lucru despre ceva ce nu am făcut, ai să suporți consecințele. Ai o hotărâre de la instanță că trebuie să faci ziua copiilor cu mine, pentru că sunt mama lor.

Cu mine i-ai făcut. Și să nu o mai jignești pe mama. Că ea ți-a crescut copiii. Nesimțitule! Trezește-te odată la realitate. Nu mai ai cu cine să te lupți? Te-au dat afară ăia de la Camera Deputaților și vrei să te lupți cu mine? Mă, dar chiar așa puțin bun simț avem?”, a spus, enervată la culmea, Adriana Bahmuțeanu.

Sursă foto: exquis.ro

 

Madonna s-a întors la New York dezbrăcată