Dan Capatos a scos adevărul la lumină. Prezentatorul a făcut declarații incendiare legate de Ioniță de la Clejani.

Dan Capatos l-a amenințat pe Ioniță de la Clejani: „Este o mojicie. Asumă-ți faptele”

Relația dinte Dan Capatos și Ioniță de la Clejani e pe cale să se ducă de râpă. Prezentatorul nu a mai suportat ca acesta să susțină cu tărie cu nu el e cel care l-a turnat la poliție pe Fulgy. Capatos a pus dovezile pe masă și i-a atras atenția acordeonistului că de data asta a mers mult prea departe. Mai mult, Dan afirmă că declarațiile lui Ioniță au făcut rău emisiunii sale.

„Este o mojicie. Asumă-ți faptele. Nu încerca să faci tam-tam că nu intri în emisiune dacă nu zice Capatos că n-am chemat eu Poliția. Dacă la vârsta asta încă umbli cu minciuni ca la clasa a treia, îmi pare rău. Nu pot să tolerez. Mangleli din astea nu halim indiferent cine ar fi autorul lor”, a izbucnit prezentatorul.

Capatos a citit românilor comunicatul primit de la Poliție

Pentru a demonstra tuturor că Ioniță a mințit în totalitate, acesta a luat o hotărâre decisivă și a citit telespectatorilor comunicatul pe care l-a primit de la Poliție. Ce scrie în documentul oficial de la autorități? Că în seara zilei de 6 iunie, la secția 11 s-a prezentat un bărbat care a spus că este amenințat de fiul său.

Capatos a fost atât de furios încât i-a spus lui Ioniță că, dacă nu se potolește, va spune întregii țări și care este centrul în care e internat Fulgy. „Băi, Ioniță, cere-ți scuze! Aș putea. Și uite, chiar am zis. Este foarte, foarte greu de înțeles de ce un om… Pot să înțeleg că este o situație nasoală.

Părintele se duce și își dă în gât copilul la Poliție. Se află treaba asta. Pune batista pe țambal. Nu mai face tam-tam cu o situație care îți este defavorabilă”, au fost cuvintele prezentatorului.

Sursă foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp