Luna trecută, Rețete și vedete scria că regina Elisabeta este în doliu. Conform unor surse The Sun, unul dintre puii de corgi cu teckel primiți cadou de regină, pe nume Fergus, ar fi murit în cursul weekend-ului, la vârsta de cinci luni. „Regina este devastată. Puii de cățel fuseseră aduși pentru a o înveseli în această perioadă grea. Toată lumea implicată este îngrijorată, căci abia a murit soțul ei. Și mai sunt și problemele cu Harry”, a mărturisit sursa la vremea respectivă. 

Fergus, alături de un alt pui, fusese un dar de la prințul Andrew. Regina încă mai are celălalt cățeluș de la Andrew, Muick, care este numit după un loc din Balmoral, unde regina are moșia scoțiană. De asemenea, are un „dorgi” mai vechi, Candy, ultimul descendent viu al unui corgi pe care Regina l-a primit cadou când a împlinit 18 ani. 

Prințul Andrew a făcut un gest frumos. I-a dăruit reginei Elisabeta încă un corgi 

Cum depășește Regina Elisbeta II problemele cu prințul bolnav și scandalul Megxit

Monarhul, în vârstă de 95 de ani, a primit un corgi de 6 săptămâni de la fiul ei, prințul Andrew și fiicele sale, prințesa Beatrice și prințesa Eugenie, potrivit The Sun. Se spune că a primit cățelușul joi, când regretatul ei soț, prințul Philip, ar fi împlinit 100 de ani. 

Muick și noul cățeluș (al cărui nume nu a fost raportat) s-au alăturat câinelui reginei Candy. Regina a deținut corgis și dorgis toată viața de adult, dar a fost foarte tristă după moartea lui Vulcan, un alt dorgi, la sfârșitul anului trecut.

S-a crezut că nu mai vrea să aibă câini – în parte pentru că risca să se împiedice de unul dintre animalele de companie și, de asemenea, pentru că nu voia să lase câini tineri în urmă, atunci când nu va mai fi. 

Foto: Facebook

Oamenii din jurul familiei Clinton par loviți de blestem. 50 de oameni au murit în mod violent

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp