Regina Elisabeta se ține de glume. Totul are legătură cu cățeii ei

Regina Elisabeta se ține de glume. Totul are legătură cu cățeii ei
Deși are o funcție care impune seriozitate, regina Elisabeta se ține de glume. Asta în privat, bineînțeles. Așa a fost dintotdeauna, o regină cu simțul umorului. Toată treaba are legătură cu cățeii ei, corgi, pe care suverana îi iubește ca pe copiii ei.

Cu ocazia împlinirii vârstei de 95 de ani pe 21 aprilie anul acesta, ITV va lansa o serie de documentare despre viața suveranei. O serie de poze și filmări din tinerețea reginei Elisabeta vor fi de asemenea difuzate. Alexander Armstrong, actor, dar și prezentator al show-ului Pointless de la BBC, va fi cel care va prezenta unul dintre documentare, „Regina și verii ei”. Printre altele, acesta relevă faptul că regina Elisabeta se ține de glume. 

Olga Romanoff alături de prezentator

Armstrong pornește în explorarea vieții reginei cu o vizită în Kent, acolo unde locuiește prințesa Olga Romanoff, verișoara de gradul trei a reginei. Programul detaliază modul în care bunica prințesei Olga a fost salvată de vărul ei regele George al V-lea în 1918 și adusă în Anglia din Crimeea după ce alți membri ai familiei lor au fost executați de revoluționarii comuniști. 

Regina servea ceaiul cu Olga Romanoff 

Prințesa Olga spune că se bucură să nu fie o prințesă imperială, adăugând: „Nu vrei să te speli în fiecare zi. Vrei să miroși a cal și nu vrei să fii împopoțonat. Regina obișnuia să-i ia pe Charles și pe Anne la ceai cu bunica mea și se pare că aveau maniere frumoase, iar eu am avut maniere îngrozitoare”, mărturisește Olga.  În timpul documentarului, prințesa Olga pleacă într-o călătorie cu Alexander pentru a-și găsi mai multe rude.

Regina Elisabeta se ținea de glume. Trimitea scrisori în numele cățeilor ei 

Regina Elisabeta se ține de glume

Domnul Armstrong și-a amintit cum a văzut scrisori de mână puse în baia fostului ajutor al Majestății Sale, care au fost scrise de la câinii ei către ai lui. Prezentatorul a spus că regina ale un simț al umorului extraordinar și că a văzut notele în timpul unei vizite la casa regretatului Sir Blair Stewart-Wilson în timp ce filma.

Locotenent-colonelul Sir Blair Stewart-Wilson a fost însoțitorul reginei și adjunctul maestrului gospodăriei regale în perioada 1976-1994. „El trimitea aceste scrisori de la Jack Russell-ul lui către corgis, iar Regina scria înapoi. Țin minte că am râs de m-a durut burta”, a dezvăluit prezentatorul care a citit ața-zisele scrisori dintre câini. 

Foto: Facebook, Dailymail

Sclava Isaura, telenovela-fenomen. I-a schimbat viața actriței Lucelia Santos