Prințul Andrew, plătit să facă test cu detectorul de minciuni. Ce sumă fabuloasă ar putea încasa în scandalul Epstein

Prințul Andrew, plătit să facă test cu detectorul de minciuni. Ce sumă fabuloasă ar putea încasa în scandalul Epstein
Noi dezvăluiri în scandalul Epstein, în care este implicat și prințul Andrew, duce de York. Prințul Andrew este plătit să facă un test cu detectorul de minciuni. Suma pe care ar putea să o încaseze este fabuloasă.

Al doilea fiu al reginei Elisabeta II a renunțat la prerogativele regale în 2019. Asta s-a întâmplat exact  în urma conexiunilor și întrebărilor legate de prietenia sa cu miliardarul pedofil Jerffery Epstein. În plus, ducele a fost acuzat că nu a ajutat procurorii americani în ancheta lor asupra lui Epstein și a asociatei acestuia, Ghislaine Maxwell. Acum, prințul Andrew este plătit să facă test cu detectorul de minciuni. 

Chiar dacă a negat în permanență prietenia cu Epstein, legătura prințului Andrew cu pedofilul a fost pusă sub semnul întrebării. Ca atare, ducele de York a fost forțat să se retragă din calitatea de membru al familiei regale. S-a întâmplat în urma unui interviu acordat la BBC, în 2019.

Prințul Andrew, plătit cu 7 milioane de dolari ca să facă test cu detectorul de minciuni 

Prințului Andrew i se oferă acum milioane de dolari să vină în SUA și să facă un test public de poligraf despre relația sa cu  Jeffrey Epstein. Jurnalistul de investigație Ian Halperin îi oferă lui Andrew 5 milioane de lire sterline (sau aproximativ 7 milioane de dolari SUA) ca „să spună adevărul și să facă un test de poligraf cu un examinator de poligraf de top”, spune el într-un interviu acordat Page Six.

Halperin vrea să-l chestioneze pe Andrew, în vârstă de 61 de ani, despre pretențiile Virginiei Roberts Giuffre, care spune că a fost adusă din SUA în Marea Britanie la vârsta de 17 ani pentru a întreține relații intime cu prințul în 2001. Halperin a spus: „Una dintre fostele iubite ale lui Andrew a spus că are dependență de relații intime, deoarece a fost întotdeauna al doilea după prințul Charles … El și-a comparat relația cu fratele său … cu William și Harry”. 

Foto: Facebook

Consiliu de familie în Casa Regală. Charles și William se pregătesc de decizii majore