Consiliu de familie în Casa Regală. Charles și William se pregătesc de decizii majore

Consiliu de familie în Casa Regală. Charles și William se pregătesc de decizii majore
Moartea prințului Philip a ridicat o serie de întrebări la curtea reginei Elisabeta. Astfel, urmează un consiliu de familie în Casa Regală, în cadrul căruia Charles și William urmează să ia câteva decizii majore.

Prințul Charles este moștenitorul direct al tronului Marii Britanii, iar fiul său, William, este al doilea în ordinea de succesiune la tron. Acum că prințul Philip nu mai este, sarcina de a avea grijă de familie a trecut în mâinile lui Charles, primul născut al reginei. Ca urmare, Charles și William urmează să conducă un consiliu de familie în Casa Regală, unde se vor discuta aspecte importante. 

Prințul Philip s-a ocupat de-a lungul vieții de sute de patronaje și avea o mulțime de obligații. Acum, toate acestea  vor trebui preluate de altcineva din familia regală. Practic fiecare membru regal are o serie de responsabilități, de la angajamente publice până la organizații caritabile pe care le patronează. Când cineva nu-și mai poate exercita aceste obligații, automat altcineva din cadrul familiei trebuie să le preia imediat. 

Consiliu de familie în Casa Regală. Charles și William decid viitorul familiei 

În următoarea perioadă de câteva săptămâni și poate chiar luni, prințul Charles va avea de decis cum vor merge lucrurile mai departe. Nu va lua hotărârile singur, ci alături de regină și de fiul său, prințul William, care până la urmă îi va urma la tron. Moartea prințului Philip nu a făcut altceva decât să complice și mai tare lucrurile pentru patronajele regale și toate responsabilitățile, care deja sufereau în urma Megxit-ului. 

Conform rapoartelor, un consiliu mare de familie va avea loc în curând pentru a decide care vor fi membri activi ai familiei regale și cum se vor împărți acum responsabilitățile. Este de așteptat ca prințul Charles să se implice ca și coordonator, căci viitoarea lui domnie va fi impactată major de aceste hotărâri luate acum. 

Charles, prima decizie importantă. Cum și-a obligat fiii să vorbească 

Consiliu de familie în Casa Regală

În ziua înmormântării, o lume întreagă a privit cum Harry și William au schimbat primele cuvinte, după aproape un an de la Megxit. Însă aceasta nu a fost deloc o întâmplare, căci prințul Charles a făcut totul posibil. În momentul în care în fața capelei St. George au apărut limuzinele să preia membri familiei regale, Charles le-a trimis înapoi goale cu o simplă și subtilă mișcare a mâinii. 

Toți participanții au fost astfel obligați să meargă pe jos. Mișcarea a fost cu adevărat inteligentă, căci la scurt timp, Harry și William au schimbat primele cuvinte. Și asta în fața camerelor de vederi ale televiziunior din toată lumea. Astfel, frații au avut parte de o conversație amicală, ceea ce cu siguranță va pune bazele unei împăcări între cei doi prinți. Va fi un drum lung, însă următoarea ocazie pentru ca William și Harry să fie alături unul de celălalt va avea loc în vară, când se va dezveli oficial statuia prințesei Diana. Cu siguranță însă că, în spatele ușilor închise, atât Harry cât și William vor avea parte de unele discuții. 

Foto: Facebook

Ce înseamnă să ai un „suflet bătrân”. Citește ca să vezi cum ești!