Prințul Charles, în lacrimi. Camilla a fost lângă el. VIDEO

Prințul Charles, în lacrimi. Camilla a fost lângă el. VIDEO
Prințul Charles a fost văzut astăzi în lacrimi. Camilla Parker a fost lângă el în tot acest timp.

În prima sa apariție publică de după moartea ducelui de Edinburgh, prințul Charles a fost văzut în lacrimi. Alături de el se afla Camilla Parker, ducesă de Cornwall, care îi este un adevărat sprijin în aceste momente. Charles a rămas stâlpul familiei, acum că tatăl său s-a stins din viață la vârsta de 99 de ani. Încă de vineri la prânz, de când s-a anunțat decesul ducelui, porțile Palatului Buckingham au fost acoperite de o mare de flori și mesaje de condoleanțe. 

Familia regală a făcut un apel pe rețelele sociale oficiale către cei ce își doresc să lase flori. Oficialii au rugat oamenii să doneze în schimb pentru una dintre cauzele pe care prințul Philip le susținea. Decizia a fost luată pe fondul pandemiei de coronavirus și din dorința de a nu crea aglomerație care să expună cetățenii la virus. 

Prințul Charles, în lacrimi. A vizitat grădinile unde au fost depuse florile primite în memoria prințului Philip 

Florile depuse la Palatul Buckingham, dar și la castelul Windsor au fost strânse și depuse la Casa Marlborough. Prințul Charles a vizitat astăzi grădinile de la Marlborough alături de soția sa, Camilla. La vederea florilor și a câtorva dintre mesajele lăsate acolo, Charles a izbucnit în lacrimi, vizibil emoționat. 

Un purtător de cuvânt al Clarence House a declarat: „Astăzi, prințul de Wales și ducesa de Cornwall au vizitat Marlborough House Gardens pentru a vizualiza o selecție de flori lăsate de membrii publicului în memoria ducelui de Edinburgh. Mesajele de condoleanțe și florile au fost mutate din afara Palatului Buckingham și din parcurile regale în grădinile private de la Marlborough House. Parcurile regale vor continua să mute florile în această perioadă de doliu național. Marlborough House Gardens a fost aleasă pentru a nu încuraja mulțimile să se adune în afara Palatelor Regale din cauza Covid-19”, a transmis purtătorul de cuvânt. 

Foto: Facebook

De ce Ilinca Vandici își udă cu „puful” sprâncenele

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre